Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Јас вака ко расист од пелени, никад у црномуреста особа не гледам, камоли црнец низ мисли да ми помине :D

Во тебе се крие еден саглам расист. Ти можеш да бидеш одличен пријател со God only knows, ако нон стоп се расправаш сп човекот.

Во тебе се крие еден саглам расист. Ти можеш да бидеш одличен пријател со God only knows, ако нон стоп се расправаш сп човекот.
Секогаш кога размислувам за себе се гледам како внука на Хитлер по ова прашање :D

Не сум знаел ако е нафукана жена и оставена сама на себе не е ништо страшно. Благодарам што ги разјасни работите !

Може таткото не бил присутен во моментот таму, не мора да значи ако е црнец, дека под дифолт ја оставил. Дури и да е така, самата жена одлучила да го роди детето. Да не осудуваме...

Не сум знаел ако е нафукана жена и оставена сама на себе не е ништо страшно. Благодарам што ги разјасни работите !

Прво, ако видиш сама жена на плажа со дете, не значи дека е без маж.
Второ, се ти носи животот. Ако ти донесе дете, а притоа таткото го снема (болест, развод, смрт), не е крај на светот. Жената си знае најдобро како и е нејзе, не треба останатите од страна да и го берат гајлето. Ама ние нема да сме ние, ако не се исмеваме, озборуваме, покажуваме со прст...
И не претпоставувај дека црнците пумпат македонки и после ги оставаат сами. That's racist!

Прво, ако видиш сама жена на плажа со дете, не значи дека е без маж.
Второ, се ти носи животот. Ако ти донесе дете, а притоа таткото го снема (болест, развод, смрт), не е крај на светот. Жената си знае најдобро како и е нејзе, не треба останатите од страна да и го берат гајлето. Ама ние нема да сме ние, ако не се исмеваме, озборуваме, покажуваме со прст...
И не претпоставувај дека црнците пумпат македонки и после ги оставаат сами. That's racist!

убаво произнесено,реално мислење - едноставно НЕ Е МОЈА/НАША работа......меѓутоа знам една која работеше на брод,па откако се врати се зеде со вереникот и му роди - црнче :(

убаво произнесено,реално мислење - едноставно НЕ Е МОЈА/НАША работа......меѓутоа знам една која работеше на брод,па откако се врати се зеде со вереникот и му роди - црнче :(
Од битола си нели? Значи за истата приказна говореме. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 12:32 ---
Јас не знам која е твојата генерација,а уште помалку ме интересира. Да-сум ги видела и одблиску,да-сум имала прилика да разговарам со црнци.. но ете ако баш те интересира-тоа ништо не ми променило.. од секогаш го имам истото мислење за нив.

Добро. Нека е така.
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 12:37 ---
И германките треба некој да ги ебава
Само балканец може да стопе таква фригидна сорта как шо са германките. :D:D:D

Може вереникот има африканско потекло.. :icon_lol:

Не е мал бројот што родиле "белче" а не било од вереникот само што потешко се познава ради бојата нели - класично неверство :icon_lol: .
Kако што реков наметнат фетиш е, најчесто поради тоа се шират нозете а секако дека има и исклучоци каде бојата/расата не била фактор туку одредени карактерни особини, ама верувам дека тоа е многу ретко. Interracial секс што е многу популарен е чисто поради расата/бојата, фетиш значи ;)

Од битола си нели? Значи за истата приказна говореме. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Јас се познавам со човекот за кој што зборуваш.

Не беше девојката отидена во Америка, туку во Англија. Таа не беше за машала и пред да замине во Англија.

Другото се е вистина.

Во темата Скопје- провинција, провинцијалката е етикетирана ко неморална, само затоа што е либерална. Истите тие плукачи, што ги воздигнуваа скопјанки во однос на провинцијалките, во случајов ги деградираат скопјанките само затоа што се скопјанки а не странкињи.

Потребата да се плука по се што е македонско?

Не значи ако е странец, дека автоматски е ладен, ако е странец дека е либерален.
А што нај многу ме иритира е што истите тие балканци што им се восхитуваат на странкињите,се најголема причина заради која жената на балканот е приморана да иде у странство и да се опушти на начинот на кој таа сака. И знаете што? За некого и тие македонки се странкињи, за некого и тие македонки се либерални.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom