B
babsyy
Гостин
Еве ти еден егзотичен
Прегледај го приврзокот 76395
Не знам од кај ова секси, изгледа многу филмови гледаш![]()

И да, обожавам..филмови со црнци...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти еден егзотичен
Прегледај го приврзокот 76395
Не знам од кај ова секси, изгледа многу филмови гледаш![]()
...
И да, обожавам..филмови со црнци...![]()
ппс. Секоја македонка има мерак за црнци. А зашо не знам, и не сакам да знам.![]()
Не можеш да донесуваш заклучоци во името на целиот женски род во МКД само поради некоја таму девојка што ја привлекувале црнци и родила црнче...ппс. Секоја македонка има мерак за црнци. А зашо не знам, и не сакам да знам.![]()
Јас не знам која е твојата генерација,а уште помалку ме интересира. Да-сум ги видела и одблиску,да-сум имала прилика да разговарам со црнци.. но ете ако баш те интересира-тоа ништо не ми променило.. од секогаш го имам истото мислење за нив.И двете ми кажувате за как е ситуацијата откоа сте ги виделе од блиско, имале сте некаков контакт со такви.
А как е било коа не сте ги виделе од блиско? Нели е имало некакво љубопитство?
Плус, јас си говорам некаде за мојта генерација (плус минус 2-3 години), и помладите од мојта генерација.![]()
ппс. Секоја македонка има мерак за црнци. А зашо не знам, и не сакам да знам.![]()
Видов жена у Дојран со дете црнчекако се шљапка со водата. А од таткото ни траг ни глас немаше.
Јас вака ко расист од пелени, никад у црномуреста особа не гледам, камоли црнец низ мисли да ми поминеИ двете ми кажувате за как е ситуацијата откоа сте ги виделе од блиско, имале сте некаков контакт со такви.
А как е било коа не сте ги виделе од блиско? Нели е имало некакво љубопитство?
Плус, јас си говорам некаде за мојта генерација (плус минус 2-3 години), и помладите од мојта генерација.![]()
Znaes kolku pati go imam slusnato ova za ovie 11 godini na brod od nasite sograganki,pa fup prv decko crnec.Јас вака ко расист од пелени, никад у црномуреста особа не гледам, камоли црнец низ мисли да ми помине![]()
Велиш глумам нешо Енглез?Znaes kolku pati go imam slusnato ova za ovie 11 godini na brod od nasite sograganki,pa fup prv decko crnec.
Ne velam deka glumis bilo stoВелиш глумам нешо Енглез?![]()