Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има добра апликација за правејне скриншот на нерутиран телефон? И ако сме веќе кај рутирајне: Дали може да се рутира телефон од после без да се изгуби све што има на тел? Гледам доста работи се можни само за рутиран телефон и овие Самсунг апликации ме нервират не ги користам.

Дали има добра апликација за правејне скриншот на нерутиран телефон? И ако сме веќе кај рутирајне: Дали може да се рутира телефон од после без да се изгуби све што има на тел? Гледам доста работи се можни само за рутиран телефон и овие Самсунг апликации ме нервират не ги користам.

Каков телефон имаш?

S4 mini

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Би требало на home копчето и на power button заедно.
За рутирање ако несакаш да загубиш ништо инсталирај ја Titanium backup апликацијата па рутирај. (можеш да ја најдиш пиратска)
За рутирање имаш инструкции на xda форумот.

ако ги има у некој сало изложено испробај ги у сити мал у оне мислам имаше дост телефони изложено, јас би земал лг пред алкател како што гледам на reviews батеријата е доста подобра од на алкател
го земав алкателот топ е телефонот

Imam HTC ONE SV. Ednaska veke go apdejtirav, mi lapna 200mb ram. Sega mi izleze nov apdejt za verzija 4.2.2 i htc sense 5. Nekoj predlog dali da go apdejtiram ili sepak ne? Da ne mi koci, ne ti znam so? Nekoj ako moze da odgovori.

Имам Т-мобајл Алкател Мув 2. Знае некој како да направам скриншот?

Имам едно прашање, дали некој може да ми хакне FB пасворд, доколку се укл. на нивна WiFi мрежа ? :) Фала :)

ist problem imam uste, ne odi kombinacijata home kopce i power button ili druga kombinacija.

Имам проблем со гугл плеј, ми вели "unfortunetly , google play has stopped" и пробав да го растартирам телефонот ама пак е исто, секогаш излегува тоа , како спам. Некој на помош?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom