Манчестер Јунајтед vs Арсенал, Олд Трафорд, 17:10, 10.11.2013

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бог да чува и да брани...

Ќе ги спуштиме недела малку на земја, доста им беше во облаци :icon_lol:

Абе се подразбира тоа, и во изминативе 10 секоја утакмица скокаа вака и ги акаме од земја на крај, па ние не се куроперчиме толку колку тие сега. Само ајде таа е разликата меѓу нив и нас.

На приватно?

Да, со тетин му.(ако мислеше на ова) :D

Најавата на дербиво на Спорт Клуб почнува со:
-Овие 2 екипи имаат освоено 16 ПЛ титули...

Исто како да кажеш, Порто и Реал имаат освоено 10 пати ЛШ.
Да не дојде до забуна, ги исмевам Спорт Клуб за глупоста.

576599_228896577277281_576349948_n.jpg

Многу ми са патетични некој навивачи на Арсенал,сеа малку го дигнаа носот и одма у облаци летнаа.Ајде сеа алиби ќе ни бидат судиете:facepalm:,абе ако сте мажи да се силите овде.Ондак издржите стоечки евентулен пораз,а не уште непочната утакмицата,овде гледам цмиздрење.

Многу сте интересни од Јунајтед и прв пат вака ве гледам во дуел со нас. Јас искрено не верувам дека ќе тепаме, ама кај вас се појавила некоја нишка на сомнеж и реагирате крајно дефанзивно. Ова да ви го пишевме лани ќе се прскавте од смеење.

Нема да реши којзнае што натпреваров, освен што е еден голем тест за Арсенал, има уште многу до крајот.

Да гледаме квалитетен натпревар, па ќе коментираме после. Пис!

Во недела и дефинитивно умираат шансите на Јунајтед за борба за титула.
А навивачиве на Јунајтед џабе се обидуваат да го сменат текот на дискусијата, подобро поконструктивно да дискутираат за што точно им смрди во клубот, не со месеци изговори да измислуваат.
На Мојс шампионски тклуб на тацна му е даден, не знам какви изговори може да има.

Па пола фанови на Јунајтед се глори-хантери, пола од нив нема да можат да го издржат овој период и ќе почнат да навиваат за Баерн/Барса. :)

А навивачиве на Јунајтед џабе се обидуваат да го сменат текот на дискусијата, подобро поконструктивно да дискутираат за што точно им смрди во клубот, не со месеци изговори да измислуваат.
На Мојс шампионски тклуб на тацна му е даден, не знам какви изговори може да има.
:tapp:

Навивачите на Јунајтед не се обидуваат да излезат од тема, признаваат дека во клубот нешто не штима и само заради тоа Арсенал има шанса за победа, ако беше поинаку ќе знаевме дека во недела ќе има серење :icon_lol:
Пореалните фанови уште по почетокот констатираа дека тешко оваа година до титула така да и тој муабет не ти држи вода. Е сега ако ве победиме и после се случи некое чудо, друг муабет ќе правиме, но од досега прикажаното не заслужуваме титула оваа година.

Па пола фанови на Јунајтед се глори-хантери, пола од нив нема да можат да го издржат овој период и ќе почнат да навиваат за Баерн/Барса. :)

Среќа ние овде на кајгана шо сме, сме другата пола.:LOL:

Навивачите на Јунајтед не се обидуваат да излезат од тема, признаваат дека во клубот нешто не штима и само заради тоа Арсенал има шанса за победа, ако беше поинаку ќе знаевме дека во недела ќе има серење :icon_lol:
Пореалните фанови уште по почетокот констатираа дека тешко оваа година до титула така да и тој муабет не ти држи вода. Е сега ако ве победиме и после се случи некое чудо, друг муабет ќе правиме, но од досега прикажаното не заслужуваме титула оваа година.
Не сеа они потајно се серат од страв,и демек сеа силни овде,ама ипак си имаат алиби у судијата.Или сеа очекуваат ние да се силимо,и после ако не тепаат,да ни се качат на глава.Еве бе ја ви викам има да ве посереме и да ве вратиме кај што сте сиве овие години уназад.Ван Перси има да ве отвори анално,сеа можете ако тепате мирно да ме реметите.

Наводно Руни немал навика да се бања редовно. :icon_lol:

Ќе видиме во недела, дали, што и колку смрди. Искрено мене ми изгледа дека полека почнаа работите да идат на свое место. Во недела ќе покажат дали сум во право, или сепак има уште работа.

Среќа ние овде на кајгана шо сме, сме другата пола.:LOL:

шо имам другари кои навиваат за Јунајтед, појма немаат од фудбал, навиваат само за да крекаат и да тераат фори на ФБ при секоја победа.

шо имам другари кои навиваат за Јунајтед, појма немаат од фудбал, навиваат само за да крекаат и да тераат фори на ФБ при секоја победа.
а јас па што имам другари што навиваат за Арсенал :facepalm:
уште мислат Анри дека ви игра :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom