UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, било за црвен, сакаше да го убие и?
Што е поентата на муабетот, не сфаќам?

Рибери е гомно од човек, судијата е слеп или нешто трето?

П.С За фановите на Јувентус кои мислат дека ако му дадеа црвен ќе поминеа покрај Баерн - се лажете. Ако се тешите на овој старт тогаш ве сфаќам

Добро, било за црвен, сакаше да го убие и?
Што е поентата на муабетот, не сфаќам?

Рибери е гомно од човек, судијата е слеп или нешто трето?

П.С За фановите на Јувентус кои мислат дека ако му дадеа црвен ќе поминеа покрај Баерн - се лажете. Ако се тешите на овој старт тогаш ве сфаќам

Поентата е во тоа што толку очигледна работа, фанови на Б.Минхен сакаат да ја претстават како нешто друго.
Знам дека ви задира во омилениот клуб, но пристрасност>реалност моментално.
Тоа е исто како јас сега да викам дека Ешли Јанг не е дајвер, и да земам да ги убедувам сите овде во тоа.

Не знам. Не ми е јасно, како што си мислиш, искрено.

Сума сумарум, тоа погоре е старт за чист црвен, колку и да сакате да го оправдате дека е ненамерен, дека промашил топка, дека го удирале, или дека не знам каков изговор ке најдете.

Пред да се најде некој глуп да помеша одделна ситуација со играчка репутација, Рибери е еден од најдобрите во тоа што го прави.

Ти дефинитивно не го сфати муабетот наш. Никој од нас не збори дали е за црвен стартот на Рибери и никој не напиша дека не е за црвен тоа. Навикнат си да зборуваш за судиските одлуки за многу натпревари, но за жал не зборував со нив за судиската одлука (ниту тие со мене) дали било за црвен или не и дали судијата бил настрана на Баерн или наштетил на Јуве. Зборувавме друго нешто.

Ти дефинитивно не го сфати муабетот наш. Никој од нас не збори дали е за црвен стартот на Рибери и никој не напиша дека не е за црвен тоа. Навикнат си да зборуваш за судиските одлуки за многу натпревари, но за жал не зборував со нив за судиската одлука (ниту тие со мене) дали било за црвен или не и дали судијата бил настрана на Баерн или наштетил на Јуве. Зборуваме друго нешто.

Се извинувам за упадот, тогаш. таков впечаток добив.

и јас никаде не реков дека не е за црвен, ама да кажеш дека некој играч е гомно човек кога во цела кариера ептен ретко се случува како ова, тогаш шта речи...

Рибери за мене има посебна почит откако му тресна на Робен една.

Абе што да речем ѕверови се :pos: :pos:
Успеаа да ги задржат нашите крила :pos:
Да не беа тие ќе изгубивте со 2:0 или 3:0.

Сериозно која утакмица вие гледавте ?

оваа ја гледавме ај сеа не замарај

хах ...нема што да се бунам.....Милан и 5-6 сезони да не игра лШ барселона нема да го стигне во трофеи... ;)

Добар си, ни едно освојување на титула не си видел со очи, кога си почнувал да навиваш за Милан 100% си се мислел меѓу реал и милан, кој ти е посигурен дека нон стоп ќе освојува титула ради нивната историја :D

Добар си, ни едно освојување на титула не си видел со очи, кога си почнувал да навиваш за Милан 100% си се мислел меѓу реал и милан, кој ти е посигурен дека нон стоп ќе освојува титула ради нивната историја :D
да да...да бев дете ко тебе можеби така ке беше...:)
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 13:30 ---
Интер јас никаде не го спомнав..само ме нервира вашето субјективно мислење и нереалните гледишта во поглед на целата ситуација и ошто на натпреварите против Барселона каде судиите ви се криви(а немате никаикви играчи и тим) и плус кревате галама како небаре полуфинален натпревар да е..па гледам тука си пишал и за титулите на Барселона со судии и таканатаму..ако гледаш така за секој тим што освоил титула во ЛШ ќе најдиш мана за судењето, но дека Барселона беше доминатна и затоа најмногу се обврнува(ше) внимание бидејќи луѓето едноставно немаат друго што да зборваат а забораваат како Барселона ги газеше противниците притоа одвај успеваа да го поминат центарот а не да го помирисаат голот..ама ајде судиите се секогаш за вас криви...
koja доминација? ви ниеден од дуелите што ги спомнав Барселона не била воопшто доминантна...Башка никој не рече дека милан ќе победеше... Ама стварно е премногу секогаш барселона да добива такви одлуки... не е една одлука 2 се...некак тепаат али нека си тепаат поштено ....

А и незнам кој плаче по судии...од тоа плачење ви измислија Калчополи за да може интер титула да освои....

А и незнам кој плаче по судии...од тоа плачење ви измислија Калчополи за да може интер титула да освои....

tumblr_mby6o7cZaY1rezavlo1_500.gif

.

Ти бе чоек да не си имаш проблем со Интер?..каде јас го спомнав Интер тука во муабетот??..каде јас лично значи јас лично имам плачено по судии..што ме интересира за другите јас си пишувам(зборувам) за мене ..и пишував за вашето бесмислено кукање по судиите со таков ужасен тим каде немате никакви амбиции....и од кај знајш ти дека го измислиле?..таму си ти во Министерството за правда во Италија или пак си некаков адвокат во Рим па знаеш вакви информации??..дај барем просветлине кажи некој наместен натпревар да ќариме пари бидејќи еве гледам се знаеш

Ти бе чоек да не си имаш проблем со Интер?..каде јас го спомнав Интер тука во муабетот??..каде јас лично значи јас лично имам плачено по судии..што ме интересира за другите јас си пишувам(зборувам) за мене ..и пишував за вашето бесмислено кукање по судиите со таков ужасен тим каде немате никакви амбиции....и од кај знајш ти дека го измислиле?..таму си ти во Министерството за правда во Италија или пак си некаков адвокат во Рим па знаеш вакви информации??..дај барем просветлине кажи некој наместен натпревар да ќариме пари бидејќи еве гледам се знаеш

Џони батали го Интер, сеа ќе ти се избаци Црнецотвопариз и ќе ти рече кој кур замрате ви сои нтер коге не играте у лигана шампиони.:facepalm:

Џони батали го Интер, сеа ќе ти се избаци Црнецотвопариз и ќе ти рече кој кур замрате ви сои нтер коге не играте у лигана шампиони.:facepalm:

Ама јас не знам што се случува со луѓето..значи дискутираме за натпреварот Барселона-Милан и сега му доставувам аргументи дека е небитен натпревар и дека фановите на Милан изгледаат смешно кога се бунат против судиските одлуки бидејќи токму поради нив се наоѓаат тука каде што се..тој за Интер ми прави муабет..ајде сега најди логика

Има повеќе такви испади Рибери, не му е овој единствен. И со Реал памтам имаше таков подмолен старт над Рамос, а и за Франција му памтам по некоj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom