UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2,c=0,h=554.bild.jpg

Problemot e napadot momentalno. Dortmund kreira dosta sansi ama ne gi koristi toa posebno se vide protiv Baern.

Море проблем е Бендер со Сократис позади... А колку ви фали богами и Гундоган. Како и да е, ако и со ваков состав направивте 2-3 100% шанси со Баерн со Наполи можете повеќе...

Дортмунд - Наполи, 3+ прво полувреме. Букмарк.
И искрено навивам за Јувентус да помине вечерва, мора да пројде, сакам италијанска екипа понатака, нема да биде филм без италијанска екипа. Наполи, нишчо од нив, уште не се созреани за понатака.

Дортмунд - Наполи, 3+ прво полувреме. Букмарк.
И искрено навивам за Јувентус да помине вечерва, мора да пројде, сакам италијанска екипа понатака, нема да биде филм без италијанска екипа. Наполи, нишчо од нив, уште не се созреани за понатака.

Утре игра Јуве

Море проблем е Бендер со Сократис позади... А колку ви фали богами и Гундоган. Како и да е, ако и со ваков состав направивте 2-3 100% шанси со Баерн со Наполи можете повеќе...

Со Сократис ич не ми е страв, феноменален беше со Баерн. Проблемот е напред, Лева и Ројс во лоша форма, Мики и така и така само Куба е во добра форма.

Со Сократис ич не ми е страв, феноменален беше со Баерн. Проблемот е напред, Лева и Ројс во лоша форма, Мики и така и така само Куба е во добра форма.

Па што не ги игра Обамејанг и Хофман уште од прва, ќе ги избушат наполитанките..

Па што не ги игра Обамејанг и Хофман уште од прва, ќе ги избушат наполитанките..
А за кого? Обе и одличен во контри ама не ми се верува дека на почеток ќе има Дортмунд можности за контри. Ако одат во водство и Наполи мора да се отвори, тогаш да. Иначе Куба моментално па и општо е над Обе и Хофман.

Обамејанг некако ме разочарува, како почна мислев стандарден ќе е првотимец ама некако не одржа форма во овие 2-3 месеци.

Обамејанг некако ме разочарува, како почна мислев стандарден ќе е првотимец ама некако не одржа форма во овие 2-3 месеци.

Добар беше на почетокот тој, во првиот натпревар хет-трик направи.

Не беше земен како првотимец но нуди една варианта плус. Едно време и Геце не можеше да го помине Куба, значи не е за подценувајне.

Vecer Dortmund tepa so hendikep... naapani se so izgubija od Baern i ke gazat vreme e Leva i Rojs da vlezat vo forma :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom