Кладилница (Генерална дискусија)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ете ви чист пример со хендикепите..ја пишав вечерта Аталанта да не даде повеќе од 104 поени и тие дадоа 103..зошто баш толку блиску?..и еден ебан поен да дадеа моето ливче ќе беше паднато..скоро по не знам кој пат повторно се е на границата..јас можеби сум добитен некоја минимална сума од 450 денари но поентата ми е дека скоро секогаш натпреварите завршуваат на границата..некогаш за тебе, некогаш обратно

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
синоќа Рома,денеска Елче може исто x да се проба за 2-3000 ден ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.827
Дечки сите знаеме дека се мести, и тоа на големо, али гледам милион души ја спомнаа Сампдорија и се чудеа како е можно да изгуби. Луѓе фудбал е ова, Сампдорија не е Барселона па да биде нешто WOW ако изгубиле од Сасуоло. И фудбалерите на Сасуоло знаат да играат фудбал, не се фатени во нозете.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бидејќи голем коефициент имаше за Сампдорија и сите се попалија да ја пишат против Сасуоло дома...поради тоа се изреволтираја

L

Löwe

Гостин
Абе Сасуоло лани прв пораз во втора лига доживеаја тек во втората полусезона. Многу повеќе очекував сезонава од нив јас али..

Посебно кога играја дома беа мераци за 1 и тим 1 бркање

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.575
Ете ви чист пример со хендикепите..ја пишав вечерта Аталанта да не даде повеќе од 104 поени и тие дадоа 103..зошто баш толку блиску?..и еден ебан поен да дадеа моето ливче ќе беше паднато..скоро по не знам кој пат повторно се е на границата..јас можеби сум добитен некоја минимална сума од 450 денари но поентата ми е дека скоро секогаш натпреварите завршуваат на границата..некогаш за тебе, некогаш обратно
Многу јасно де, границите не ги даваат онака. Си има некоја формула која ги исфрла границите за поени. И секако влијае (не)играњето на некој од играчите.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
D
Абе Сасуоло лани прв пораз во втора лига доживеаја тек во втората полусезона. Многу повеќе очекував сезонава од нив јас али..

Посебно кога играја дома беа мераци за 1 и тим 1 бркање
Да лани газеа во Серија Б ама поважните играчи од тој тим оваа година не играат во екипата.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ептен ги потценија после 7:0 против Интер и сега даваат мизерни коефициенти против нив.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.219
Поени од реакции
18.358
Ептен ги потценија после 7:0 против Интер и сега даваат мизерни коефициенти против нив.
Така е, а тоа може да се случи едноставно се да влезе во голот. Толку им е потребно на тие младичи кои играат за Сасуоло. Инаку со Лацио од 0-2 израмнија 2-2 и притискаа како Барселона кога брка резултат. Многу ме изненадија тогаш и го изгубив тоа мислење дека Сасуоло е катастрофа тим кој секого ќе го наполни сезонава. Плус тоа Сампдорија е исто толку слаба, неорганизирана и со внатрешни проблеми.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@vidooq Каде виде коефициенти за Златна топка ? Онлајн или по кладилнциве ?

Kajgana Shop

На врв Bottom