Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ви чист пример со хендикепите..ја пишав вечерта Аталанта да не даде повеќе од 104 поени и тие дадоа 103..зошто баш толку блиску?..и еден ебан поен да дадеа моето ливче ќе беше паднато..скоро по не знам кој пат повторно се е на границата..јас можеби сум добитен некоја минимална сума од 450 денари но поентата ми е дека скоро секогаш натпреварите завршуваат на границата..некогаш за тебе, некогаш обратно

Дечки сите знаеме дека се мести, и тоа на големо, али гледам милион души ја спомнаа Сампдорија и се чудеа како е можно да изгуби. Луѓе фудбал е ова, Сампдорија не е Барселона па да биде нешто WOW ако изгубиле од Сасуоло. И фудбалерите на Сасуоло знаат да играат фудбал, не се фатени во нозете.

Абе Сасуоло лани прв пораз во втора лига доживеаја тек во втората полусезона. Многу повеќе очекував сезонава од нив јас али..

Посебно кога играја дома беа мераци за 1 и тим 1 бркање

Ете ви чист пример со хендикепите..ја пишав вечерта Аталанта да не даде повеќе од 104 поени и тие дадоа 103..зошто баш толку блиску?..и еден ебан поен да дадеа моето ливче ќе беше паднато..скоро по не знам кој пат повторно се е на границата..јас можеби сум добитен некоја минимална сума од 450 денари но поентата ми е дека скоро секогаш натпреварите завршуваат на границата..некогаш за тебе, некогаш обратно

Многу јасно де, границите не ги даваат онака. Си има некоја формула која ги исфрла границите за поени. И секако влијае (не)играњето на некој од играчите.

D
Абе Сасуоло лани прв пораз во втора лига доживеаја тек во втората полусезона. Многу повеќе очекував сезонава од нив јас али..

Посебно кога играја дома беа мераци за 1 и тим 1 бркање

Да лани газеа во Серија Б ама поважните играчи од тој тим оваа година не играат во екипата.

Ептен ги потценија после 7:0 против Интер и сега даваат мизерни коефициенти против нив.

Ептен ги потценија после 7:0 против Интер и сега даваат мизерни коефициенти против нив.

Така е, а тоа може да се случи едноставно се да влезе во голот. Толку им е потребно на тие младичи кои играат за Сасуоло. Инаку со Лацио од 0-2 израмнија 2-2 и притискаа како Барселона кога брка резултат. Многу ме изненадија тогаш и го изгубив тоа мислење дека Сасуоло е катастрофа тим кој секого ќе го наполни сезонава. Плус тоа Сампдорија е исто толку слаба, неорганизирана и со внатрешни проблеми.

@vidooq Каде виде коефициенти за Златна топка ? Онлајн или по кладилнциве ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom