Далеку поразличен ќе е овој натпревар од тој во Скопје, барем јас мислам дека нема така лесно да се дојде до голема разлика, а и до победа, имаме тим за големи дострели, но сето тоа сеуште не е уклопено, башка и една од најдобрите ракометарки и е повредена.. ќе видиме.Уште малку и ќе започне, Алфа ќе врши пренос? Или барајте линкови да почастите во замена
Очекувам уште едно прегазување како со ваљак низ теренот на Подравка, мин 15 разлика за нас.
По 100че. Ќе ти оставам трансакционаДалеку поразличен ќе е овој натпревар од тој во Скопје, барем јас мислам дека нема така лесно да се дојде до голема разлика, а и до победа, имаме тим за големи дострели, но сето тоа сеуште не е уклопено, башка и една од најдобрите ракометарки и е повредена.. ќе видиме.
На Алфа ќе има.
Ајде, ти викаш 15 разлика, еве јас ти давам 10 разлика и над 10 за ти да добиеш облог, а јас се подоле од тоа.По 100че. Ќе ти оставам трансакциона![]()
Ги спреми парите?Ајде, ти викаш 15 разлика, еве јас ти давам 10 разлика и над 10 за ти да добиеш облог, а јас се подоле од тоа.
100 евра?![]()