Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Цела утакмица ја изгледав ама последната четвртина Фармар, Хенри и Микс погодија се што шутнааа и ги расцепија Клиперс...Инаку каде каде подобра клупа од лани овој Хенри кој ѕвер е само исто и Јанг :D

После една и пол година, најверојатно прв пат опуштено седнувам да ги гледам Лејкерси, синоќа само прво полувреме а денес утрово и второто полувреме... и Лејкерси најверојатно го играат најдобриот натревар во тие година и половина... БЕЗ КОБИ БРАЈАНТ, што е уште поважно.
Сите трчаат, сите скокаат, сите се фрлаат по секоја топка... милина да се гледа, и да загубеа истово ќе го кажев. Момците се СУПЕР и ако продолжат вака мислам дека ќе ги заебат сите мои очекувања за низок пласман и со тоа надежите за висок пик во следниот драфт...

...и знаете што? НЕ МИ Е ГАЈЛЕ!
Кога играат вака, добивале или губеле МЕНЕ МИ Е КЕИФ ДА ГИ ГЛЕДАМ!!!

Ау како ми е мило што ги помочаа “ѕвездиве“ од Клиперси, што се уфурани до немај каде. Нема да говорам за секој поединечно затоа што вчера сите изиграа како тим! Само би го издвоил Џордан Хил, човекот е ЦАР, друг збор нема за него.

Синоќа да изиграа барем 5% од тоа против Клиперс немаше да изгубиме...а овој Томсон 38 поени на ништо не личи дефанзивата Џонсон и Вилијамс смао лични правеа а Томсон го полнеше кошот...

Дечки да бидеме реални, тоа со Клиперс беше еден од малкуте блесоци кои ќе се случат годинава. Запамтете, не се трошат нерви на Лејкерс оваа година, се гледаат лабаво и без нервози. Танкаат оваа година, а веќе од следната сезона друга песна ќе се пее.

Пак ќе биде интересна сезонава и тешко е да се остане рамнодушен кога ќе имаат изненадувања како со Клиперс. Али тоа е една од причините заради кои навиваме за тимов.

Овој е тотално луд,не му се седи дома на мамбата:vozbud:
--- надополнето: Nov 2, 2013 4:04 AM ---
http://lakerholicz.com/lakers-news-kobe-to-return-in-two-weeks/2013/11/01
--- надополнето: Nov 2, 2013 5:08 AM ---
Како играмо неам зборови,колективно мушки до крај(y).ова е правиот Гасол кине у секоја смисла,штета само Неш што не може никако да заздрави.Кривмо ми е што ја изгубивмо оваа на крај,имаше и некоја спорна одлука на крај.Ама ја лично и од оваа игра сум задоволен.Ее да играмо вака лани кај ќе ни беше крајот.

Овој е тотално луд,не му се седи дома на мамбата:vozbud:
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 05:04 ---
http://lakerholicz.com/lakers-news-kobe-to-return-in-two-weeks/2013/11/01
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 06:08 ---
Како играмо неам зборови,колективно мушки до крај(y).ова е правиот Гасол кине у секоја смисла,штета само Неш што не може никако да заздрави.Кривмо ми е што ја изгубивмо оваа на крај,имаше и некоја спорна одлука на крај.Ама ја лично и од оваа игра сум задоволен.Ее да играмо вака лани кај ќе ни беше крајот.

кај сан антонио

еве оваа сезона играте колективно мушки до крај, па нокес пак изгувте од САС

па ти не глеаш или се праиш дека не глеаш ? :tapp: мислеше ваква борбена и колективна игра на ланската екипа со Хауард и Коби плус ама кој да свати

па ти не глеаш или се праиш дека не глеаш ? :tapp: мислеше ваква борбена и колективна игра на ланската екипа со Хауард и Коби плус ама кој да свати

а демек они ако играа ке победеа ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom