Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледа уште некој утакмицава освен мене?како играмо како прав шампионски тим:icon_lol:.Исто ко да ни игра Коби,го имаме Јанг на кого копчето за додавање му се заглавило:pos:,му ебем глупердата,ама му иде сеа за сеа.Гасол супер партија,тоа е тоа мора он да игра блиску до кош,тука е он доминантен.како и да е супер прво полувреме.

Ај Лејкерс шо се лабави, ама Клиперс ако продолжат вака да играат против др. тимови, едвај во плеј оф ќе влезат.

Каква колктивна кошарка играмо,ги истуривмо од тројки,да ти е милина да ги гледаш:cuc:.
Фармар дете колку само ни фалеше у тимов,каква утакмица:cuc:.Хил монструм,машина,све собра под кош(y)
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 06:15 ---
И да Хенри 22 поени(y).

:vozbud: конечно победа да видам против клиперс и најбитно од се колективна игра и газење на ростерот од клупа овој хенри ми изглеа на машина невидена и на подготвителните газеше за јанг исто така само малце себичи сака да го глуми изглеа коби дур е повреден али нема врска битна е победата(y)

Изгледа дека бркот има голема помош од новиот помошник тренер. После 3 години конечно гледам функционална клупа на Лејкерс.

Ај сеа вака малце смирено.Значи со оваа игра и со ваква помош од клупата,со здрав Коби и Н,плус Гасол,ми изгледа како плеј офф тим.Сеа не знам нивно е дали ќе танкамо сезонава,или сеа видоа дека можат да играат оваа година.не знам ја како фан сакам да играат мушки до крај,ама ако е за иднината на клубов нека танкаат.Важно ги плеснавмо комшивкиве,сеа другото е нивно како ќе решат.

Го испуштив натпреварот, имате некоја идеја кај да најдам снимка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom