Ај не можеш уште едно 10 пати да пишиш до полувреме.ajdeeeee be Bilbao ushe 2 gola be
Горе доле да така иде спортскаваЈас стварно веќе не знам како се игра ова срање.
Ако цената за да фатиш едно ливче е да те изебат 10, тогаш не ми е логична работава!!
ignorirajmeАј не можеш уште едно 10 пати да пишиш до полувреме.
Па чекај малце побогу не гледаш 40та минута е а веќе има 1 гол паднато.
Ја делиш уплатата со бројот на сите комбинации на тикетот, и добиената сума ја множиш по фиксовите и по двата најмали фатени коефициенти од двата услови.Како се пресметува минимална добивка кога имам 2 или повеќе системи на еден тикет?
Пример, коефициент на фиксовите е 5, и имам два системи 2/3, секој по 9 коефициент на погодени најмали коефициенти. Комбинациите знам дека се 3 за систем 2 од 3. И после што? Сите меѓусебе ги множам па ги делам со вкупните комбинации, или?
Јас го чекам Надал за добивка. Уникаха, Рома, Атлетико Мадрид и Надал.Ќе има некој денес во Добивка ?
JAS !! utre ke go slikam livceto maka mi e sea 1500 dobivkaЌе има некој денес во Добивка ?
А комбинациите се собираат така? 3+3, а не 3*3?Ја делиш уплатата со бројот на сите комбинации на тикетот, и добиената сума ја множиш по фиксовите и по двата најмали фатени коефициенти од двата услови.
Сумата која ќе ја добиеш ти е најмалата можна добивка.
Секоја добитна комбинација може да ја гледаш како засебен добитен талон. Не можат да се множат меѓу себе, би добил астрономска сума.А комбинациите се собираат така? 3+3, а не 3*3?
Полека со добивките, ќе затвориш некоја кладилница.aj sozdravje da si trosam parite
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 23:22 ---
JAS !! utre ke go slikam livceto maka mi e sea 1500 dobivka