Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сител ќе ја откупи целата, ќе ја дава 3 епизоди во термин после 12 и ќе ја прекинеАко ја даваат на Сител, ништо чудно ако би ја крстиле „Соросоид“ или „Бранко“
Ама синхронизирана да ја даваат.
една од подобрите авантури у мојот животSyn има интересна авантура, ја чита темава од почетокот и за некој момент ќе стигне до последната страна.![]()
една од подобрите авантури у мојот живот
колку епик моменти има на темава, свесни ли сте, намерно ве лајкнуем, од една страна ми се допаѓаат постовите од друга ве навраќам на убавите денови, кога bb траеше, сте барале симболики, сте удирале на теории и сте биле импресионирани од секој ебан сегмент од серијава, кога ќе му лајкнам пост на Псај од пред 2-3 години вака го замислуем
една од подобрите авантури у мојот живот
колку епик моменти има на темава, свесни ли сте, намерно ве лајкнуем, од една страна ми се допаѓаат постовите од друга ве навраќам на убавите денови, кога bb траеше, сте барале симболики, сте удирале на теории и сте биле импресионирани од секој ебан сегмент од серијава, кога ќе му лајкнам пост на Псај од пред 2-3 години вака го замислуем