Breaking Bad

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Ако ја даваат на Сител, ништо чудно ако би ја крстиле „Соросоид“ или „Бранко“
Сител ќе ја откупи целата, ќе ја дава 3 епизоди во термин после 12 и ќе ја прекине ;)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ама синхронизирана да ја даваат.
Ух да, ја замислувам Јелена Жугиќ како го позајмува гласот за Скајлер. Ко што е одбивен и нервно-вознемирувачки лик Скајлер у 75% од серијата, така со најиритантното гласиште на оваа ќе стане најодбивниот лик, можеби на сите времиња.

ЗАМОЛЧИ, ЗАМОЛЧИ, ЗАМОЛЧИ !!! СЕ ЕБЕВ*** СПИЕВ СО ТЕД !!!

*** цензурирано од владата.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Да не знае некој кај може да се најде оделата од Walter i Jesse што ги носеа кога куваа Дали има некаде во ск или на друго место ? :) За ebay знам и самиот :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Кога ја завршив четвртата сезона останав со вџашен поглед, раширени раце и само изговорив ''леле што се деси'', ама буквално.
Ќе бев презадоволен и да завршеше тука серијата иако доста прашања ќе беа не одговорени. Далеку од тоа дека не ми се допадна финалето, експресијата беше скоро идентична, разликата беше во насолзените очи.
Ozymandias
Епизодата која е рејтувана како најдобра од поголемиот дел на фановите и тоа мислење е општо прифатено овдека на форумов како што забележав. Уфф, навистина е ремек дело но на мојата листа е само на третото место после ''Фелина" и ''Face off''.
Колку ли само гневен бев на Волт што посакував он да беше на местото на Хенк. Гневен бев дека Волт испадна најголемо копиле, предавајќи им го Џеси на нео-нацистите со наредба да го убијат. Овој момент ја засени смртта на Хенк, која веќе беше ирелевантна за мене.

За моја среќа се оправија работите во Фелина, па му простив на Волт колку толку :p

^Aaahhh....wire дефинитивно најсмешен момент ми е тој :pos:

Едит: Заборавив да ја спомнам директорката :love:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Syn има интересна авантура, ја чита темава од почетокот и за некој момент ќе стигне до последната страна. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Syn има интересна авантура, ја чита темава од почетокот и за некој момент ќе стигне до последната страна. :D
една од подобрите авантури у мојот живот :place:
колку епик моменти има на темава, свесни ли сте, намерно ве лајкнуем, од една страна ми се допаѓаат постовите од друга ве навраќам на убавите денови, кога bb траеше, сте барале симболики, сте удирале на теории и сте биле импресионирани од секој ебан сегмент од серијава, кога ќе му лајкнам пост на Псај од пред 2-3 години вака го замислуем

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.488
колку епик моменти има на темава, свесни ли сте, намерно ве лајкнуем, од една страна ми се допаѓаат постовите од друга ве навраќам на убавите денови, кога bb траеше, сте барале симболики, сте удирале на теории и сте биле импресионирани од секој ебан сегмент од серијава, кога ќе му лајкнам пост на Псај од пред 2-3 години вака го замислуем
Еве, уште нешто, да те дотолчи, а богами и другиве на темата, enjoy :cool:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Tи благодариме добар човеку.

Kajgana Shop

На врв Bottom