Само кеш

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Нов квиз на Канал 5.
Почнува од утре во 20 часот и ќе трае 1 час. Ќе се одговараат прашања и ќе има парични награди. Водител ќе биде Ѓокица Лукарвски, единствениот и незаменлив Драган Вучиќ ќе остане со Среќни коцки.
Во мноштвото турски серии еден квалитетен квиз добро би дошол.

Ваши мислења ?

Ако биде Вучиќ водител, квизот ќе биде квалитетен колку кинески производ.

Супер:cuc: баш и недостасуваше на канал 5 еден ваков тип на квиз а убавината е во тоа што што ќе јаводи еден таков екстравагантен шоумен господинот Драган Вучиќ:).............се надевам ако не друго дека гледаноста на телевизијата ќе се зголеми за дури 4% .........
надополнето
Се шалев :D Тињаааааа чоек е ова говедово

Сфи смо ми деца господови, осфен Мартин
Он е син на Драган Вучиќ : )

Не, фала на прашање нема да глеамо
Устфари ск глеам ти не не праша дали ке глеамо, него што мислимо. Он е сељак тежак, џабе му и кфиз, ако сака и у филм нека глуми. Кои квизови више,сфе е мртфо осфен харизматична Лила милфица за коју увек понудата важи

Не се секавам кога последен пат сум гледал канал5. Уште кога го видиш студиото за вести јасно ти е за каква беда се работи, не е дека немаат пари туку дека се мизерни. Од целата програма само Код вреди ама и тоа оди во термин кој што никој не може да го дознае.

Преги ја фатив најавата на вестите (!) на Анал 5. Добрата Вила Марија Саздова станала главен програмски координатор на телевизијата!?

Не се секавам кога последен пат сум гледал канал5. Уште кога го видиш студиото за вести јасно ти е за каква беда се работи, не е дека немаат пари туку дека се мизерни. Од целата програма само Код вреди ама и тоа оди во термин кој што никој не може да го дознае.

Вреди Код бидејќи прво го даваа на А1 телевизија.Убаво време беше кога А1 работеше,бар за мене.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 00:53 ---
само да не бидат прашата повезани со сериите неш кој и бил швалер на султанката и награди немој шољи за кафе награда пичкаму матерна или фен

И пакет Сано сокчиња.

Билките на Баба Рада :pos:
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 01:05 ---
Ако биде Вучиќ водител, квизот ќе биде квалитетен колку кинески производ.

Нели рекоа во видеото дека Ѓокица Лукаревски че биде водител
LOGO_02.png

Правила и Упатства за Квизот на Знаење САМО КЕШ

Еве што треба да направите за да учествувате во квиз шоуто САМО КЕШ на Канал 5

1. Да се јавите на нашата обична телефонска линија 30-91-557, (велам обична за да си знаете дека во овој квиз нема да направите никаков трошок...)

2. Веднаш штом ве вклучиме во програма, ќе мора да ја издржите средбата со нашата прекрасна хостеса која во Ваше име ќе го врти тркалото на парите и ќе Ве извести колкава ќе биде ВРЕДНОСТА НА ВАШАТА БУКВА ВО ТОЧНИОТ ОДГОВОР.

3. Трето што треба да направите е да изберете едно од 10-те прашања што ќе Ви бидат понудени...

4. Можете веднаш дадете точен одговор, а можете да побарате и помош...КОЛКУ БУКВИ ЌЕ ПОГОДИТЕ, ТОЛКУ КЕШ ЌЕ ОСВОИТЕ. На пример ако погодите збор со 10 букви, а претходно тркалото на парите одлучило вредноста на вашата буква да биде 500 денари, ВИЕ ЌЕ ОСВОИТЕ 5000 денари КЕШ

5. Штом дадете точен одговор на првото прашање, Вие се стекнувате со право на дополнително прашање кое ќе ви донесе дополнителна можност за освојување уште пари....

6. Ако во текот на вашата игра освоите точно 7000 ден – ТОГАШ ЌЕ СЕ ОФАЈДИТЕ И СО ЏЕК ПОТ ДОБИВКА КОЈА ВЕЧЕРВА ИЗНЕСУВА 6000 денари и ќе расте од емисија во емисија.

7. И тоа не е се...На крајот од секое издание ...ЌЕ ПРОГЛАСУВАМЕ ИГРАЧ НА ДЕНОТ. Играч на денот ќе биде гледачот што освоил најмногу пари. ИГРАЧОТ НА ДЕНОТ ЌЕ БИДЕ ДОПОЛНИТЕЛНО НАГРАДЕН СО УШТЕ 3000 денари КЕШ.

8. Во Квизот имаат право да учествуваат сите граѓани на РМ, освен вработените во Канал 5 ТВ и членови на нивни потесни семејства
Се гледаме секој ден во 20.00 часот во САМО КЕШ

Абе дајте му шанса на квизов и онака е единствен во државава :ROFLMAO:
Иначе освен скери никој не го глеал видеото (па ни ја не успеав цело да го изглеам :D), а таму убаво си рекоа водител Ѓокица Лукаревски :icon_mrgr:

Ја би му дал шанса на квизов, зошто Канал 5 е за нигде моментално со оваа програма и не верувам дека ќе си дозволат експеримент.

Преги ја фатив најавата на вестите (!) на Анал 5. Добрата Вила Марија Саздова станала главен програмски координатор на телевизијата!?
Да таа е ... после да се прашаме од каде катастрофалната програма на канал 5 ... Програмата им е катастрофа ... ова е само цреша на катастрофата .... :гомце:
--- надополнето: Oct 31, 2013 3:19 AM ---
Вреди Код бидејќи прво го даваа на А1 телевизија.Убаво време беше кога А1 работеше,бар за мене.
--- надополнето: Oct 30, 2013 11:53 PM ---

И пакет Сано сокчиња.
може да речеме дека имаа ок програма со добри серии и емисии .... но си пропадна телевизијата поради лошо раководење ,финансиско пропаѓање па после зошто кукаа е во затвор ....

Ако се јави Гоце Тодоровски да одговара, ќе се важи натпреварот и кешот.

Убаво што ќе почне нов квиз, ќе има нешто ново. :)
Но ме чуди што Драган Вучиќ нема да го води :D Јас мислам дека квизов е само за да се гледа Канал 5, новинарката што го најави 100 пати рече ,, Единствено нешто што треба да правите е да гледате Канал 5 '' :):D

Нов квиз на Канал 5.
Почнува од утре во 20 часот и ќе трае 1 час. Ќе се одговараат прашања и ќе има парични награди. Водител ќе биде Ѓокица Лукарвски, единствениот и незаменлив Драган Вучиќ ќе остане со Среќни коцки.
Во мноштвото турски серии еден квалитетен квиз добро би дошол.

Ваши мислења ?

Работен наслов "Само Кеш", Ѓокица Лукаревски, Драган Вучиќ, Канал 5, Добар Квиз.

Пронајди го напасникот.

П.С Задачата е поставена во Котелец и тоа во додатокот за деца "Котелче".
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 08:33 ---
У Јас мислам дека квизов е само за да се гледа Канал 5, новинарката што го најави 100 пати рече ,, Единствено нешто што треба да правите е да гледате Канал 5 '' :):D
Овој е тој Монтипајтонски хумор што ми недостасува да го прочитам во последно време.
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom