Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби Тохир е дојден да го доуништи Интер... никогаш не се знае :icon_lol:

Интересно коло пред нас. Јувентус и Наполи мора да победат, Рома на уште еден тест и Милан ќе бара потврди за тоа дали само резултатски ќе блеснуваат од време на време или ќе се подобрат некако. Интер вечер против изненадувањето на сезоната од долниот дел на табелата.

Форца Лука Тони >3 :icon_lol:

Како мислиш "изненадување на сезона од долен дел на табела"

Демек требало да бидат во долниот дел ама изненадиле ? е би било поедноставно да се каже "изненадувањето на сезоната " ? :D

Како мислиш "изненадување на сезона од долен дел на табела"

Демек требало да бидат во долниот дел ама изненадиле ? е би било поедноставно да се каже "изненадувањето на сезоната " ? :D

Не, затоа што изненадување на сезоната е Рома. Верона е изненадување од така да ги наречам останатите тимови.

Интересно коло пред нас. Јувентус и Наполи мора да победат, Рома на уште еден тест и Милан ќе бара потврди за тоа дали само резултатски ќе блеснуваат од време на време или ќе се подобрат некако. Интер вечер против изненадувањето на сезоната од долниот дел на табелата.

Форца Лука Тони >3 :icon_lol:

:pos:
ona-koga-imas-retardirana-drugarka.gif

Е добро де, сум погрешил знакот. Не за друго не ме бива за праќање срциња преку интернет :ROFLMAO:

:cautious: А де бива за праќање срциња во "реалниoт" живот ? Да не си трговец со органи случајно ? :cautious:

:LOL:

:cautious: А де бива за праќање срциња во "реалниoт" живот ? Да не си трговец со органи случајно ? :cautious:

:LOL:

Одлично ми се допаѓа што сме он-топик :icon_lol:

На друго мислев и сигурно разбра што е. Сега велам да не се фалам со зборови, вака помалку нарцистички да изгледа :D.

Што рековме кој играат сега? Ливаја во стартниот состав е?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom