Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Какви квалитетни голови паднаа... Ми се смачи дури :sick:

Какви квалитетни голови паднаа... Ми се смачи дури :sick:

Јас не знам што очекувате вие..Интер не е Барселона или Арсенал па да прават некакви комбинирани акции или дупли пасој...со овие просечни играчи само вакви голој на среќа можат да паднат..па видете головите на Верона паднаа од акции :D

Дојде време да не може човек да искоментира без да му се нафрлат. Реков нешто лошо со тоа што напишав дека ми се смачи од головите? Не се зафркавајте оддамна не бев видел толку исчукани голови во еден натпревар :D. Никаде не ја негирав победата на Интер, не сум јас како некои да бришам победи на теренот :P

Првиот пенал за Наполи беше чист, додека вториот немаше пенал. Судијата зад голот сигнализираше игра со рака, ама раката на играчот на Торино беше преближена до телото и оној кој шутираше беше најмногу 1 метар оддалечен. Никаква намера да игра со рака, плус тоа ништо не спречи раката затоа што ќе му удреше и онака во телото.

Јас не знам што очекувате вие..Интер не е Барселона или Арсенал па да прават некакви комбинирани акции или дупли пасој...со овие просечни играчи само вакви голој на среќа можат да паднат..па видете головите на Верона паднаа од акции :D

или Рома:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom