едно прашање кон девојките ( машки слободни и вие приклучете се иако првите имаат приоритет) ...
Значи вака девојката ја познавам години ама последните 9 месеци се зближивме многу. На почеток беше илзезена од врска и повредена и јас нормално бев тука за неа нон стоп. И ми кажа дека и се допаѓа тоа што ја ислушвам што давам совети и што човек можи да разговара со мене. После 1-2 месец и кажав дека ми се допаѓа..... Исто и кажав дека знам каква и беше ситуацијата и дека разбирам и дека ништо нема да пробам без дозвола или ако не знам како сега се осеќа.. таа рече да остани како што е но да оставиме на времето па да видиме...од тогаш малце јас лично чуствував промена ( иако можи е само до мене) почнавме помалку сами да излегуваме ( тоа го праевме и претходно) итн и стана мн зафатена можеби поради факсот нз..... Поминаа 4 месеци и се поретко излегуваме ... Последен пат кога излеговме ми подари портрет на кој бев нацртан јас фала богу како поклон и јас и реков дека поминаа 4 месеци и дека е редно да ми кажи што сум и јас во животот но нажалост не ми одговори.
.
Потоа на ФБ се извинав за истото ако извршив притисок и таа ми рече ' добро што треба да речам
? ' и толку .....Др ден излеговме пак со неа и со сестра и па денот после тоа ми се јави на моб ми пееше песна од забава....после извесно време пишење и чекаме на одговор повеќе од 15-20 минути некгоаш и 40 искрено ми се смачи .. И понекогаш тие изговори дека нема време , сепак проноаѓа зашто излегува со другаки и остало иако пред 1-2 месец два и се лизна дека била излезена со некој ( велејќи и на другарка и без да кажи име а јас случајно слушнав) a пред да и кажам дека ми се допаѓа се ми кажуваше...
Сега осетив помалце внимание а јас и посветувам тотално значи од СМС пораки за убав ден и уба година на факс и честитки за одредени работи до пишење на ФБ и слични работи...
Значи тотално сум упорен иако не знам што и сум или што планира или нз..... Последниве 5-6 дена пишам се помалце и почна таа да пиши да прашува како сум а јас враќам онака сериозно или пак chill.... забележува и ме прашва што е работата, вели ова не си ти, нешто се случва ....
Грешам во овие неколку дена или ? Ств мн ми значи и не сакам да ја изгубам како човек во животот ама искрено мислам дека почнувам да ја сакам..
Ве молам вашето мислење