Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ербас (Велс) гледам одложена, се чекаше до крај на коло за исплата во Спортлајф нели?

Избегнувајте го за утре Интер. Минатата недела покажаа карактер против Торино, ама постигнаа два гола после испуштање на топката од страна на голманот. Плус тоа 1.45 коеф. е ептен мал против тим кој се наоѓа над нив на табелата. А и од друга страна ништо чудно да биде тежок натпревар, без голови затоа што Мацари против вакви офанзивни тимови применува тежок фудбал и ќе се обиде да ги добие со минимална разлика. Апсолутно тоа наведува кон избегнување на било какво типување на натпреварот.

Инаку убаво си знам јас да не играм во петок но кој ѓавол ме натера. Не излегоа ниту Брага, ниту Херенвен да даде 2 гола против босите Нец. Изгубив мотивација за играње утре, ама ќе направам некој обид со Арсенал, Леверкузен и Ајакс не конечни типови туку малку поризични игри. Недела е денот каде што ќе се чека добивка.

Леверкузен - 1и Т1 секако
Арсенал - 2 и Т2 секако
Барса - Реал - ГГ3+ секако
Шалке - Дортмунд - ГГ3+ секако
Јунајтед - 1 ќе размислам...она ќе биде секако, ама кога ги пишам јас да тепат жими жими 2 пати од 20 ако имат тепано, па затоа ќе размислам. :D
Интер - 1 ќе размислам и за оваа, ама мислам оти ќе тепат Интер минимално, добри се сезонава
Вила - Евертон - ГГ, оваа мислам дека сигурно излева така
Хановер - 1Х, не губат дома овие :D, ама ќе размислам
Баерн - ГГ? :D

Почнав да му верувам на @stefan-kobe кога вика дека си баксуз...:D

Не постојат баксузи, и не постои среќа и несреќа. Комбинацијата Ли на и Ерани на еден талон беше многу лоша идеја. После победата на Ли, немаше сила што ќе ја натера Јанкович да игра сериозно.

Што се однесува до Димитров, дечкото нема мадиња, по тоа ти е. Имаше две сет топки на сервис на Федекс, не ги реализира, потоа сервираше на сет, и се разбира, го изгуби гејмот. Јас не го постирав мислењето за тој меч како совет да се игра на Димитров, туку како совет да не се типува на Федерер.

:)
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 08:44 ---
Вила - Евертон - ГГ, оваа мислам дека сигурно излева така

Пресметка на два многу тврди тимови, зошто би било ГГ секако? Ова може и 0-0 да заврши без проблем.

Почнав да му верувам на @stefan-kobe кога вика дека си баксуз...:D

Уше малце и ќе јаде бан Ставро, ќе ургирам кај Фросе. :P Шала на страна стварно знае да измувла утакмица, нема тука збор. :D
@Mondonico
Зошто мислиш дека нема да победи Интер? Јас баш обратно мислам, 3 кола веќе немаат победа, и само од Рома беа надиграни сезонава, сите други утакмици ги изиграа одлично. Со Каљари ич немаа среќа, доминираа 90 минути али имаа лоша реализација и една одбиена топка го реши мечот. Со Торино црвен у 5 минута, се е кажано. За денес се враќаат и Алварез и Кампањаро, одбраната ќе биде каде каде посигурно со Кампањаро. Ја мислам дека тепа Интер денес. :)

Уше малце и ќе јаде бан Ставро, ќе ургирам кај Фросе. :P Шала на страна стварно знае да измувла утакмица, нема тука збор. :D

Eј!

:cautious:

За денес Квитова против Ли. Мислев дека Квитова ќе биде благ фаворит, гледам коефициентите обратно ставени.

момци ај уште 2-3 утакмици за 2+ дајте денес ќе правам еден тикет само 2+ и двознаци белки ќе фатам пичкаму

Eј!

:cautious:

За денес Квитова против Ли. Мислев дека Квитова ќе биде благ фаворит, гледам коефициентите обратно ставени.

Јас мислам дека Квитова ќе тепа, иако ако гледаме реално овој меч не е за типување, бидејќи и двете се доста нестабилни, и не се знае која може да има добар а која лош ден.

Што велите за Сампдорија 1? Редно време е дома да тепа ебаго :D

За денес се мислам да играм фаворити Ман Ју, Ливер, Арсенал, Марсеј, Интер па што биде нека биде, преку она веќе од бомби еднаш нека излезат како што треба.

За денес се мислам да играм фаворити Ман Ју, Ливер, Арсенал, Марсеј, Интер па што биде нека биде, преку она веќе од бомби еднаш нека излезат како што треба.

Мое мислење дека денес Ливерпул е најголема стапица, а донекаде и Aрсенал. Арсенал можи да се малце раздрмани од поразот од Борусија а Ливерпул веќе е време да се врати на старите патеки, т.е. да почни да кикса. ВБА е идеален тим за тоа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom