Фан Клуб: Интер

Не знам зошто го дупите Деко околу брадата,коа баба ми има поише брада од онаа на Syn :свиркам:
Идеш кај ултрасов на гости, викаш јака сликава од Даме Груев, он ти вика, не бе, тоа баба ми е ...

Идеш кај ултрасов на гости, викаш јака сликава од Даме Груев, он ти вика, не бе, тоа баба ми е ...

Идеш на депилација, те прашуваат каква, и им вадиш слика од твоето брадиче и те тасмосуваат цела освен една точка :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:v

ако најдеш слика од даме груев ... гарант цел стан со постери и слики од мусачо му е. и олтар има направен гарант.

Сепак по оваа слика се гледа дека било пенал.
1382429_696384803707171_1463412464_n.jpg
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 22:16 ---
Live: Специјален гостив на Интер чанел е Ил Пресиденте - Масимо МОРАТИ !!!
1379818_10152048794417289_1109321284_n.jpg

A ја уште чекам опроштално писмо од Интеристава и од Син за стариов.
Сеа че биди, после че биди....на Деко брада че му никни, овие уште абер че нема...
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 03:04 ---
A ја уште чекам опроштално писмо од Интеристава и од Син за стариов.
Сеа че биди, после че биди....на Деко брада че му никни, овие уште абер че нема...

Значи ко че е нешто битно и серверов непослушност искажува...не можам да го пратам мислењево :(

Шо опроштално, за акции ли опроштално, најверојатно ќе остане претседател, на барање на Тохир :), пак они тука ќе се, Тохир нема да живее у Италија, ќе доаѓа неколку пати во годината таму.

Иначе можно е и Сабатини да дојде за технички директор, моментално е во Рома, уште еден човек на листата желби на Тихомир. Само Бранка нек си иде, минатата недела читав нешто ПСЖ го сакале, идеална средина за него, со оглед дека е шлепач.

Алварез и Ковачич 99% ќе стартуваат вечер против Верона, Таидер на клупа, само треба да тргне повеќе офанзивно Мацари, со еден од Икарди или Белфодил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom