Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што , збор не смееме да кажеме за момците вечерва, единствен виновник за поразот е Судијата и точка. Горд сум на играта на мојот Јуве вечерва, изиграа машки среде Мадрид и само Судијата им одзеде шанса да се надигруваат до крај за позитивен резултат. Кражба !!!

сакаш да кажеш дека не беше пенал ?

После овој натпревар ако Конте сеуште го чува Касерес на клупа, значи дека не е нормален

И глеаш дека не те ебаваат два посто, и не е твој фан клуб, и провоцираш, и си небитен,и си нов, и си глуп, дјуд ај мин уат д'фак :icon_lol:

Пеналот беше сумљив, во безброј случаеви судиите не го судат ова затоа што топката беше во рацете не Џиџи пред стартот на Џорџо, но не кражбата е ЦРВЕНИОТ КАРТОН ! Смешна одлука со која се согласуваат сите експерти кои се гости во големи телевизии како Скај , но и не треба да си експерт, основно познавање во фудбалски правила треба да знаеш дека ова не е ниту за жолт а камоли за црвен ;)

Пеналот беше сумљив, во безброј случаеви судиите не го судат ова затоа што топката беше во рацете не Џиџи пред стартот на Џорџо, но не кражбата е ЦРВЕНИОТ КАРТОН ! Смешна одлука со која се согласуваат сите експерти кои се гости во големи телевизии како Скај , но и не треба да си експерт, основно познавање во фудбалски правила треба да знаеш дека ова не е ниту за жолт а камоли за црвен ;)

голот на мунтари само тоа ќе кажам, се се враќа се се плаќа... инаку да не беше за црвен се сложувам со тебе, судијата даде зошто стартот беше врз роналдо

Единствена светли точки вечерва Касерес и Погба се друго изгубено низ гледачите на стадионот...Киелини директен виновник за поразот поткрпен од глупавиот состав шо го извади Конте и уште поглупавите измени...толку од мене не ги гледам извесно време ...

После овој натпревар ако Конте сеуште го чува Касерес на клупа, значи дека не е нормален

Повреден беше досега. Еден од најпотценетите играчи на Јуве во секој случај.

1393549_687247957953682_826740153_n.jpg

голот на мунтари само тоа ќе кажам, се се враќа се се плаќа... инаку да не беше за црвен се сложувам со тебе, судијата даде зошто стартот беше врз роналдо

Голот на бабати, ај шетај ... (јас па сериозно ти реплицирав претходно :facepalm:)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 23:17 ---
Единствена светли точки вечерва Касерес и Погба се друго изгубено низ гледачите на стадионот...Киелини директен виновник за поразот поткрпен од глупавиот состав шо го извади Конте и уште поглупавите измени...толку од мене не ги гледам извесно време ...

Бате немаш веза ти, извини вака без навреда.... не ги гледај уопште имаш моја подршка... А ако сакаш да дискутираш може да ми кажеш каде згрешил Конте со глупави измени? Да те подсетам дека Келини доби црвен картон у 50 минута и тоа непостоечки , ако не си гледал....

Колку ми е мака што изгубивме вака.Ама уште повеќе ми е мака што изигравме вака добро со 10 играчи против еден Реал на велико поткрепен со судиска помош,а се глупиравме против факинг Галатасарај и Копенхаген.Мене повеќе ми е страв од тоа што ќе го покажеме во Истанбул,за наредната со Реал знам дека ќе победиме.

поткрпен од глупавиот состав шо го извади Конте и уште поглупавите измени...толку од мене не ги гледам извесно време ...

Дечко до црвениот картон, бевме подобар тим на теренот, иако ги примивме тие два наивни гола. Стваравме акции од секаде, средниот ред беше на ниво... е нормално после исклучувањето на Келини, мораше Конте да извади напаѓач, за да ја потполни дупката во одбраната, и се отиде јабана.

овие двајца се прави фудбалери и спортски за разлика од Видал и Роналдо .
за утакмицата . Покажаа Јувентус борбеност што многу ме радува ама и некои ситуации моменти на невидена нервоза како лактот на Киелини за пеналот . значи добро маме му ебам одбранбен играч си ја гледаш целата позиција на терен при нафрлена топка и гледаш дека топката иде точно кај Буфон у раце КОЈ КУР ГО ВЛЕЧЕШ ЗА ВРАТ ! ! ... незнам дај боже да се опорават на време како во Сериа А така и во Лига Шампиони па да идеме надаље .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom