Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
д кај сеа ти ми дужиш? :confused: него, ќе те опнам јас со такот ако уште еднаш ја опнеш у дупка белата :pos:
него, ............. РЕЗЕРВИРАНА Е МАСА ВО АЈРИШ?

Немаме резервирано. Јас не ни сакав во Ајриш, повеќе ми одговара Торос, каде не ни требаат резервации. Ем и боље видео бимови имаат, ако се случува нешто битно од спортска гледна точка, па некој сака паралелно да прати и тоа.

Ви одговара 20:30 временски?

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Немаме резервирано. Јас не ни сакав во Ајриш, повеќе ми одговара Торос, каде не ни требаат резервации. Ем и боље видео бимови имаат, ако се случува нешто битно од спортска гледна точка, па некој сака паралелно да прати и тоа.

Ви одговара 20:30 временски?
не мењај, сите знаат 19:30ч!!!!!
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 18:03 ---
да, али во торос нема младо скопско :P

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А кој сме тоа сите?

Од тие што ги памтам сме - Јас, ти, ION, Nessa, Bebush, Velvet She, Anon и Stormrage. Saladin не памтам дали се пријави, но ете ја следи темата па нека пише дали му одговара. ПОвеќето освен Nessa, со која можам по телефон да се чујам, ја пратат темава и можат да видат за времево дали им одговара :P.

EDIT: Упс, Sefan-Kobe и Клипче ги забораив.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
не мењај, сите знаат 19:30ч!!!!!
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 18:03 ---
да, али во торос нема младо скопско :P
“Јас мислам сите кафулиња по вардар треба да распишат договор за слободна трговија, вака дискриминирачки не сум се осеќал никад“

Искрено
Плаза дел торос.

Заебанција на страна, ако е 7 ипол онда нек биде. Ама кажете отприлике до кога имате план за седење? Пошо сериозен сум за оноа погоре шо го пишав. А глеам и на бебушот и` одговара подоцна.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
А кој сме тоа сите?

Од тие што ги памтам сме - Јас, ти, ION, Nessa, Bebush, Velvet She, Anon и Stormrage. Saladin не памтам дали се пријави, но ете ја следи темата па нека пише дали му одговара. ПОвеќето освен Nessa, со која можам по телефон да се чујам, ја пратат темава и можат да видат за времево дали им одговара :P.

EDIT: Упс, Sefan-Kobe и Клипче ги забораив.
затоа ти реков НЕ МЕЊАЈ!!!

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Торос или Ајриш? Ако е за во Торос можда ќе можам јас да резервисам, али бар отприлика точна бројка да се каже.
Секако останува чекање пред Триумфална за полесно да се најдеме со оние кои прв пат ќе доаѓаат :).
Ај да се преброиме и до полноќ да има приближна бројка?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Нене јас за ајриш не се пријавив :)
На роденден сум ама може ќе поминеме со NikolaMKD91

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еј луге јас сакам да се пријавам за четврток
Тебе те забораив :). Се уште си за?

ако најдам време да идам во четврток пазарено е и другото место до тебе :)
Нема "ако", или идеш или не, бидејќи јас сум дефинитивен, јас ќе и го зеам местото ако ти не си сигурен дали доаѓаш. Ако доаѓаш јас до тебе седам :D.

Родаст, заеба работа со темава :D
А ти бе, доаѓаш утре или? :D

и ја ќе дојдам со три ружи
Јас сакам бела за мене, тенкју :pipi:.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 18:17 ---
Нене јас за ајриш не се пријавив :)
На роденден сум ама може ќе поминеме со NikolaMKD91

Ко да те видов дека и за четврток пиша. Нема везе, ние до покасно ќе седиме, ако сакате дојдете подоцна :).

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Нема "ако", или идеш или не, бидејќи јас сум дефинитивен, јас ќе и го зеам местото ако ти не си сигурен дали доаѓаш. Ако доаѓаш јас до тебе седам :D.

--- надополнето: 23 октомври 2013 во 18:17 ---
.
Не идам утре, сабајлето ќе одам да уплатам за постдипломските 500комада и слабо пари за излегување, вчера за дипломската се олеснав уште 150 еври и сега сум банкрот. Уште колку за креатин имам и 200 денари за до петок, така да наредна прилика.
Еве тие 200 ги расипувам вечерва половина одат за спортска, па ако фатам ќе има за излегување, ако не планирам да се учам на фотосинтеза да живеам наредни 3 дена.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не идам утре, сабајлето ќе одам да уплатам за постдипломските 500комада и слабо пари за излегување, вчера за дипломската се олеснав уште 150 еври и сега сум банкрот. Уште колку за креатин имам и 200 денари за до петок, така да наредна прилика.
Еве тие 200 ги расипувам вечерва половина одат за спортска, па ако фатам ќе има за излегување, ако не планирам да се учам на фотосинтеза да живеам наредни 3 дена.

Сакаш да те частам пиво? Јас и така планирам кафе или чај да пијам, инаку грлово пак ми ојде.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Сакаш да те частам пиво? Јас и така планирам кафе или чај да пијам, инаку грлово пак ми ојде.
Фала фала, уживај има и наредни собиранки ќе идам тогаш, ако ме наноси патот можеби ќе поминам само да ве запознаам и да се поздравам во четврток натаму. Здравје од наредна недела ако најдам работа ќе биде друга приказна, пари ќе се имаат, али време не :)

Kajgana Shop

На врв Bottom