Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
кај е тоа хазард?
Последен пат шо бев, беше под железничка станица. Имаше по неколку собиранки порано, само се изгубивме со членовите кои беа љубители на таквиот „спорт“.

P

parvati

Гостин
За биљард ли се збори ? И мене ми се игра, не сам играја ехеее од времето на сдсм : )))
A наслоф е смешан, да идемо у град : ) Ја би за у село, викендица, логорска ватра, ред блоди вајн : )
Ке ви улету некад негде сс гугл транслејт у некоју собиранку
Сакам да ширу познанстфа : )

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
И јас сум за некое поефтино место. Да може да се игра подолго, за истите пари на пример.

Бебушот има во маало кај неа едно такво место. Имам идено порано со друштво, ама помал бев, не ми текнува како беа цените. Мислам (не сум сигурен), дека 100/120 денари беше од саат, и исто колку сакаат души на маса.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
И јас сум за некое поефтино место. Да може да се игра подолго, за истите пари на пример.

Бебушот има во маало кај неа едно такво место. Имам идено порано со друштво, ама помал бев, не ми текнува како беа цените. Мислам (не сум сигурен), дека 100/120 денари беше од саат, и исто колку сакаат души на маса.
Toa кај бебушот бевме еднаш, ако е за помасовно воопшто не ја препорачувам пошо осим шо ќе имаш атмосфера соба 2 со 2 и ќе си ја пееш I like to move it move it, друго нишо не може да праиш. Ако се до 10 души е таман. После е кркљанац.

Хазард е добро место за релативно пристојна цена.

M

Muranyi

Гостин
Хазард е одлично место,има ефтини пијачки(пивото е 60,коњакот 50,соковите по 50),прекрасна атмосфера со пријатно музиче,маси за табла кои се бесплатни па може и табла да се сврти дур чекате ред за билијардче,пикадо,со еден збор има се што е потребно за добра дружба.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Toa кај бебушот бевме еднаш, ако е за помасовно воопшто не ја препорачувам пошо осим шо ќе имаш атмосфера соба 2 со 2 и ќе си ја пееш I like to move it move it, друго нишо не може да праиш. Ако се до 10 души е таман. После е кркљанац.

Хазард е добро место за релативно пристојна цена.

Хазард it is then :). И така му дужам пари на kooperativa, ќе има екстра саат од мене таму да ги учи останативе билјард. Добро де и мене, иако наводно според некои не сум лош (а белата ја опнав два пати у дупка :D)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 17:07 ---
Хазард е одлично место,има ефтини пијачки(пивото е 60,коњакот 50,соковите по 50),прекрасна атмосфера со пријатно музиче,маси за табла кои се бесплатни па може и табла да се сврти дур чекате ред за билијардче,пикадо,со еден збор има се што е потребно за добра дружба.

Дружи не и ти следниот пат :D. Одамна те немаме видено :).

M

Muranyi

Гостин
Дружи не и ти следниот пат :D. Одамна те немаме видено :).
Знам,помалку и ми е непријатно што постојано ве одбивам,посебно тебе и кооператива бидејќи упорано ме каните.Сепак го ценам тоа од ваша страна и ветувам дека ќе се видиме наскоро,можеби на билијардче ако договарате во скоро време.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Знам,помалку и ми е непријатно што постојано ве одбивам,посебно тебе и кооператива бидејќи упорано ме каните.Сепак го ценам тоа од ваша страна и ветувам дека ќе се видиме наскоро,можеби на билијардче ако договарате во скоро време.

Последните одбивања ти се оправдани. Но сакам да ти честитам во живо, не вака виртуелно :D

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Биљард во сајберот во медицинар :pos:
И ајде решете се, утре е четврток :D
Абе ова за некој нареден пат се праи муабет :D. За утре, решено е - 19h Триумфална = Ајриш. Иако, ја би сакала да е малку покасно, ама како ќе реши мнозинството така нека е :rolleyes:.
Патем за биљардов кај мене ( Max Pool ) - не се толку добри условите, има се' на се' три маси а и мислам дека е поскапено. Од "изборов" Хазард е најидеално :).

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
И ја би покасно... Треба да бидам старосват на свадба, :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Последен пат шо бев, беше под железничка станица. Имаше по неколку собиранки порано, само се изгубивме со членовите кои беа љубители на таквиот „спорт“.
каде точно ...? ич не ми текнува кај би можело да биде тоа
ова со пикадово знам дека ќе биде полн погодок. а и таблава ми фаќа око ;)
Хазард it is then :). И така му дужам пари на kooperativa, ќе има екстра саат од мене таму да ги учи останативе билјард. Добро де и мене, иако наводно според некои не сум лош (а белата ја опнав два пати у дупка :D)
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 17:07 ---
од кај сеа ти ми дужиш? :confused: него, ќе те опнам јас со такот ако уште еднаш ја опнеш у дупка белата :pos:
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 17:48 ---
него, ............. РЕЗЕРВИРАНА Е МАСА ВО АЈРИШ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
13.464
Имаш едни пожарникарски скали дивоградба шо идат нагоре мислам од страната на аеродром се и одат така до местото. На самиот пролаз иначе кај железничката.

Kajgana Shop

На врв Bottom