Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум сигурен дека Барса ке тепа вечер, ретко врзуваат 2 натпревара без победа, ама знаеме лани што се случи.
Милан е како Италија, ти мислиш у амбис пропаѓаат, а они по жица одат.
Ја пишав Х на 2 ливчиња со ниска уплата, па ке видиме.

Селтик-Ајакс, двата тима даваат гол НЕ, има 2.10 коеф...
Очекувам затворена игра и меч кој мислам дека ке заврши од 0-2 гола..

Селтик ги гледав со Хиберниан, слаба реализација, плус и капитенот нема да им игра, мислам дека вреди да се проба типов.

Све можеш да предвидиш во спортот, ама не и пенали, црвени картони и голови во 94-та минута...

На едното ливче кај што ги имав Милан Х, со Наполи и Челси, ме заеба Бердих, а на второто, Арсенал...
Џабе 4.20 коефициент на Милан фатен...

Утре парите кои сакаш да ги уплатиш на Реал можеш кај мене директно на тековна сметка да ги уплатиш.

:sneaky:

Не ги играм Реал утре, Јунајтед и ПСЖ ќе ги играм најверојатно. Не може со Реал Сосиедад да им дадат 1.55, у никој случај. Јунајтед и у Лига 1 да игра не би им дал 1.55 со Сосиедад. Мислам дека е частење исто ко Челзи што беше денес со сакатите Шалке. А за ПСЖ важи истото ко и за Атлетико денес, премногу се боси Андерлехт оваа година, очекувам лесна победа на ПСЖ.

Onaka navivacki

Real M. - Juventus 2 6.00 koef.

Vakov koeficient Juventus nemalo od 2008 tokmu koga igravme protiv Real vo Bernabeu 0-2 vo grupnata faza . Isto taka vakov koeficient prilicno sme imale i protiv Inter 2-0 koga zagubivme so golovite na Maikon i Eto'o.

Sostavot na JUVENTUS :

Buffon​
Caceres Barzagli Bonucci Chiellini​
Pogba Pirlo Vidal Asamoah​
Marchisio​
Tevez​

Чекам јутре Баерн кец и Леверкузен кецикс
да брану или ке искочи
Ја би бранија Шахтјор двојку, или па ке искочи а ?

денеска ќе ги пробам

псг 2&т2 1,70
манчестер јунајтед 1&т1 1,75
баерн минхен 4+ 1,65
за 1000 уплата ќе ми носи 4900

Конечно

Chelsea 2
Atl.madrid 2it2
Napoli 2
Arsenal GG
win

Steaua 2
chelsea 2
Место дортмунд сум ја ставил наполи 4+ :facepalm:
Селтик 1
3/4
Штета во 87 басел прима гол па ќе земав нешто.

И едно сите 3+
5 испадноа 3+
7/8.

Многу слабо темата добивки, дај постирајте нешто од вчера јас ситно, овој што ми беше уплатен за најмалку тикет баш тој испадна али добро е ќе има за денес.

Бес рзлика пак ќе биде 2,само не ми е сеа толку сигурна за сингал.

сепак Џагоев немало да игра, Думбиа се вратил и највероватно ќе игра..исто Муса им се повредил како и Елм.

Чекам јутре Баерн кец и Леверкузен кецикс
да брану или ке искочи
Ја би бранија Шахтјор двојку, или па ке искочи а ?
На хартија би требало да искочат ама во спортскава се може да бидне.

Тешко сите фаворити да испаднат денес Галатасарај, Манчестерци, ПСЖ и Баерн. Мислам дека Бенфика, Реал и Леверкузен ќе заебат. :icon_mrgr:

Тешко сите фаворити да испаднат денес Галатасарај, Манчестерци, ПСЖ и Баерн. Мислам дека Бенфика, Реал и Леверкузен ќе заебат. :icon_mrgr:

Ako ne iskocat konecni moze a i bi trebalo da bidat site gg 3+ :)

Асвел со Унион Олимпија во Еврокуп ми се гледа како голем 1?Нека каже некој што прати кошарка...1.50 сосема солиден коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom