Секс за време на менструација?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каков секс за време на циклус бе луѓе ... Абе јас прв ден сум ко камион да ме прегазил, болки ненормални, втор и трет се осеќам ко Вардар да извира од мене, па која би имала желба за секс тогаш? :confused:
Не е кај сите исто нормално, но треба нимфоман да бидеш па да си за секс тогаш, не знам.

Зависи на кој колку му трае. Некој кој има по недела дена или повеќе не знам дали ќе му се чека :D

Е добро де постојат и други начини на задоволување на машкото :)

Е добро де постојат и други начини на задоволување на машкото :)
А женското задоволство? Што со него? Или само машкото е битно? :)

Иако повеќето кажуваат дека било премногу гадно но секој со своето искуство не дека е тоа нешто како колење свињи и сл. па да има толку крв и сл. Нормално пречи миризбата сепак зависи до личностите. Јас лично не сум имал однос ниту пак сум побарал да имам бидејќи сепак некој ден може да се почека ништо не е страшно бидејќи знам да се воздржам и не е крај на свет ако немаш однос неколку дена. Но моја другарка имала однос за време на тоа и според нејзиното кажување мене и не ми изгледа до толку гадно како што повеќето знаат да го направат ко џоа да имало колење...

Во нашиот финиш си има сосем доволно лизгало ;)
Мисли си. Ој те видам суво барут, дали и ќе моеш да влезеш, не па да финишираш внатре. :D

Иако повеќето кажуваат дека било премногу гадно но секој со своето искуство не дека е тоа нешто како колење свињи и сл. па да има толку крв и сл. Нормално пречи миризбата сепак зависи до личностите. Јас лично не сум имал однос ниту пак сум побарал да имам бидејќи сепак некој ден може да се почека ништо не е страшно бидејќи знам да се воздржам и не е крај на свет ако немаш однос неколку дена. Но моја другарка имала однос за време на тоа и според нејзиното кажување мене и не ми изгледа до толку гадно како што повеќето знаат да го направат ко џоа да имало колење...

Aко слушаш други луѓе, као „другарка ти кажувала било џоа колење..“ шо ебеш? Нека ти каже некој другар како е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom