Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
18 септември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Да не ја знае случајно некој "Кажи зошто ме остави" рок верзија (најверојатно преработка)? Се убив од барање :\ .. па ако може линк или да ми ја прати некако ако ја има. :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Да не ја знае случајно некој "Кажи зошто ме остави" рок верзија (најверојатно преработка)? Се убив од барање :\ .. па ако може линк или да ми ја прати некако ако ја има. :)
И мене ме задума сега, ме закочи. Ко по сеќавање ми е останата како да е од Александар Македонски, и сто посто сум сигурен дека ја имав во стариот компјутер кој прегоре, а во новиов тешка работа. Но пред излегување сум сега, кога ќе се вратам ќе мавнам еден длабок Search.

Во меѓувреме ова преостанува :)

Член од
18 септември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
И мене ме задума сега, ме закочи. Ко по сеќавање ми е останата како да е од Александар Македонски, и сто посто сум сигурен дека ја имав во стариот компјутер кој прегоре, а во новиов тешка работа. Но пред излегување сум сега, кога ќе се вратам ќе мавнам еден длабок Search.

Во меѓувреме ова преостанува :)

Го имам тоа слушнато ама нема да е лошо пак да го преслушам, фала. :) А за песната ако ја најдеш .. ќе те замолам веднаш да ја даваш зошто неможам да барам веќе! :D
Ајде позз и убав помин! :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Име на песнава? Значи пее женски глас и разбрав нешто don't worry, don't you cry.
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 23:06 ---
Имаше нешто from out of space или from outer space незнам точно и baby нешто... Мислам дека е love song постара некоја ама не сум сигурен, некој да не ја знае?
http://www.youtube.com/watch?v=HCm6gRHINqA
оваа?

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Ae една македонска песна?Иде нешто "каде ли си сега,времето ни бега" машко ја пее и се врти по станициве перидов :) Не е од Елена и Ламбе :)

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Барам една песна за Љубе Бошковски, но не оваа. Оваа беше рап/хип-хоп. Дечките што ја изведоа имаа повеќе слични нумери на оваа тематика, за војната во 2001, за предавниците и сл. Песната е негде од 2004-2006, времето кога ги бараа Бошковски и Тарчуловски од Хаг. Памтам Тони Махајловски постојано ја пушташе на неговата емисија Радио Милева.

Рефренот беше нешто вака:

Фати го!
Мислиш нема кај да бега
Фати го!

...

Член од
25 октомври 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Пред 2/3 недели на antenna5 слушнав една песна ама не знам како се вика и не можам да ја најдам на youtube. Знам дел од текстот т.е. рефренот "Знам јас очи да отворам а срце да затворам, кога треба да заплаќам ќе се насмеам" Ако знае некој ве молам нека ми остаи линк од песната или нека каже како се вика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom