Бодибилдинг суплементи

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дали знаете некаде да има Аргинин и која цена е?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.305
Дали знаете некаде да има Аргинин и која цена е?
Последен пат пред месец дена видов во Спортикс, околу 800 денари 100 таблети (1000mg на таблета). Имаше бајаги на рафтовите, мислам дека останало.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Последен пат пред месец дена видов во Спортикс, околу 800 денари 100 таблети (1000mg на таблета). Имаше бајаги на рафтовите, мислам дека останало.
Секогаш има бајаги на рафтови :)
Наскоро и во течна форма, во доза од 6000 мг.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дали е добра комбинацијата на протеин(gold standard) со BCAA и глутамин. Не се занимавам со бодибилдинг туку со endurance спорт, по 10 тренинга неделно плус 3x теретана. Целта ми е побрз опоравок после тренинг. ???

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Гледам нова продавница отвориле во скопјево за суплементи, БРУТАЛ, вчера бев и некои чкља фирми али има и поефтинки работи.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Дали е добра комбинацијата на протеин(gold standard) со BCAA и глутамин. Не се занимавам со бодибилдинг туку со endurance спорт, по 10 тренинга неделно плус 3x теретана. Целта ми е побрз опоравок после тренинг. ???
Да, комбинирај ги со б-комплекс.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Гледам нова продавница отвориле во скопјево за суплементи, БРУТАЛ, вчера бев и некои чкља фирми али има и поефтинки работи.
Осекам дека наскоро ке се презасити пазарот со се и сешто, само она што треба (прави суплементи) неможи да се внеси во Македонија и да се продава.
Дали некој во последно време го има сретнато Х-Панд од Дајматаз да се продава негде?

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Осекам дека наскоро ке се презасити пазарот со се и сешто, само она што треба (прави суплементи) неможи да се внеси во Македонија и да се продава.
Дали некој во последно време го има сретнато Х-Панд од Дајматаз да се продава негде?
скапи се суплементиве за наш џеб, уште 100 продавници да отворат нашиве продавачи одат со преголема маржа. 3500 денари за веј протеин со вакви плати е ПРЕТЕРИЗАМ. Во Германија истиот пумпач минатата година го земам за 2400 денари каде платите му се преку 2000 евра, а во мкд ми бараат 3200 денари и после нема развиток на спортот. За храната да не правиме муабет веќе отиде во неповрат во однос на платите она што е квалитетно.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
скапи се суплементиве за наш џеб, уште 100 продавници да отворат нашиве продавачи одат со преголема маржа. 3500 денари за веј протеин со вакви плати е ПРЕТЕРИЗАМ. Во Германија истиот пумпач минатата година го земам за 2400 денари каде платите му се преку 2000 евра, а во мкд ми бараат 3200 денари и после нема развиток на спортот. За храната да не правиме муабет веќе отиде во неповрат во однос на платите она што е квалитетно.
Се согласувам и го подржувам твоето мислење, напротив баш сакав и да го спомнам тоа, ама ајде да не е со надополнување. Но кога сме веке тука храната во републикава стана луксуз и навистина е луксуз (платите ни се катастрофа невидена), одвај можиш да закрпиш за да се прехраниш како обичен човек, а не пак да се занимаваш со спорт (ББ,кик бокс, бокс, БЈЈ,пливање ....) професионално/хоби па да си на избалансирана исхрана. За суплемент со месеци треба да си скратиш многу работи за да си го дозволиш. Спортот во републикава на најниско можно ниво, секој ден се тешиш самиот себеси дека ке е подобро, но што не ке видиш и слушниш низ денот те убиваат во секој поглед и така секој ден одново и одново.

MajMyH

Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
http://www.bodybuilding.com/store/univ/creatine.html
од универзал креатинов од интернет од некоја страна дали можи да се порача (само да не е сила бг оти прескап е таму). Некаде до кај 1600-1700 денари од 1 кг дали може да е најде.

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
http://www.bodybuilding.com/store/univ/creatine.html
од универзал креатинов од интернет од некоја страна дали можи да се порача (само да не е сила бг оти прескап е таму). Некаде до кај 1600-1700 денари од 1 кг дали може да е најде.
најдобро ке ти е да собереш пари да се пуштиш до бг да си земеш све што ти треба за наредни неколку месеци. за нарачување ebay , имав нарачано порано стигна нормално мала канта протеин беше не ми текнува која фирма .

Kajgana Shop

На врв Bottom