Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Глуп Пандев, глуп Наполи, какви само шанси не искористија. Само да прашам што бара на клупа Игуаин?
Ако е повреден во ред е, но ако не е повреден и онака Бенитез тактички одлучил да го остави на клупа за Пандев да игра, тогаш лесно ќе разберам зошто толку многу го сакаат навивачите на Интер и слични :D

Бенитез е тактичар бе :facepalm: затоа и го стаил таму лево ЏАНДОМЕНИКО МЕСТО за да не му фураат Маикон и Флоренци. :tapp:

Може да игра ама не сака Рафа да ризикува и да го стави во прв тим после повреда одма.

Не ме заебавај во ваков натпревар да не го стави во игра. Ако е така воопшто и на клупа да не биде.

Dobro sea, ne treba da mu se zamerue na krofne, Pandev zicer neviden uz asistencija povratna do hiptsterskiot midzet koj takodze utna zicer, a mozese i da padne tuka, cist penal naprai Maicon. Ne e kriv debelkoto, onie dvajcana napred ja posraa epten.

Не ме заебавај во ваков натпревар да не го стави во игра. Ако е така воопшто и на клупа да не биде.

Па играат ЛШ другата недела, може клучен да испадне тој меч, а сигурно дека и без Гонзало би можеле барем бод да извадат а можеби и 3 (размислување пред мечот)

Не бе, око нема да ми трепне ако Рома освои Скудето. Мислев дека ќе се разочарам ако Јуве не освои ама Рома ме разубеди во овие 8 кола.(y)

Очекувам играчиве на Рома да паднат за допинг :icon_lol:

Која доминација на почеток на лигава само :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom