Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Јас колку што гледам играта е 50 евра, не 50 денари :D
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 11:10 ---
Ова не било на бундле!
Ниту другите три игри биле, али неписмени како тебе на секој чекор. :facepalm:
Најсмешно е што дури и да биле сега не се, а цената си ја има на Стим :facepalm:
За ниту една од игрите немам јас платено ниту денар тоа јас си го кажав.
Ако брани си го другарчето :). Подобро ќе биде да му кажеш друг пат да не се меша во нечиј оглас. Сега да видам дали неговите 50 евра му вредат 50 денари o_O
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 00:45 ---

Вака друже. Тие вторите игри што ги даде на оглас можда не биле од бундле. Ама за првите дека не биле, не успеа да не напраиш глупи, баш напротив обратно излезе.
Јас со овие 50 евра можам да ја купам БИЛО која игра, а не одредени кои ги има во бундле.

И меѓу другото постот во кој те прашав нешто ми го одбегна, еве пак ќе прашам.
Дали сакаш јас да ти ги продадам MOH, BF3, Red Alert 3, Dead Space, DS3 т.е. дали сакаш јас да ти ја продадам првата твоја понуда за 500ден? Бидејки ти, еве гледам дека за 900 ден или за 1800 си ја дал?
Јас ти ја давам за 500, а ти повторно продај ја за 900 и ќари си приближно 100%.

Јас колку што гледам играта е 50 евра, не 50 денари :D
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 11:10 ---

Вака друже. Тие вторите игри што ги даде на оглас можда не биле од бундле. Ама за првите дека не биле, не успеа да не напраиш глупи, баш напротив обратно излезе.
Јас со овие 50 евра можам да ја купам БИЛО која игра, а не одредени кои ги има во бундле.

И меѓу другото постот во кој те прашав нешто ми го одбегна, еве пак ќе прашам.
Дали сакаш јас да ти ги продадам MOH, BF3, Red Alert 3, Dead Space, DS3 т.е. дали сакаш јас да ти ја продадам првата твоја понуда за 500ден? Бидејки ти, еве гледам дека за 900 ден или за 1800 си ја дал?
Јас ти ја давам за 500, а ти повторно продај ја за 900 и ќари си приближн иго 100%.

Јас ги добивам игрите без пари. Зашто би купувал нешто што можам без пари да го добијам? Купувањето со твоите 50 евра го оставам на тебе. Одговори ми на понудата 45 денари за играта?
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 16:15 ---
Самиот си кажа дека за вторите не биле на продажба во бандл. Ај сега кажи ми кога (тие првите што ги продавав) три игри биле на продажба на бандл и кога имало три различни клуча за три игри на бандл?
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 16:20 ---
На продажба одат
Total War Master Collection
Torchlight II
Call of Duty: Modern Warfare 3
Borderlands 2
Castle Crashers
Cortex Command
F1 2012
Сите заедно за 1900 денари. Контакт по ПП.

Јас ги добивам игрите без пари. Зашто би купувал нешто што можам без пари да го добијам? Купувањето со твоите 50 евра го оставам на тебе. Одговори ми на понудата 45 денари за играта?
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 16:15 ---
Самиот си кажа дека за вторите не биле на продажба во бандл. Ај сега кажи ми кога (тие првите што ги продавав) три игри биле на продажба на бандл и кога имало три различни клуча за три игри на бандл?
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 16:20 ---
На продажба одат
Torchlight II
Borderlands 2
Castle Crashers
Cortex Command
F1 2012
Сите заедно за 1900 денари. Контакт по ПП.
Ајде и јас ќе се замешам !! Глуп си или нас не правиш глупави ? Како прво ако ја платиш играта 40 евра преку стим така ќе ти се води на стим дека си платил 40 евра за играта , а така ако внесиш само код нема да ти се води никако дека си ја купил преку стим , преку бандл имам земено игри во вредност од 120$ за 1$ и тие што си ги добил се така купени , не скокај затоа многу .

Ајде и јас ќе се замешам !! Глуп си или нас не правиш глупави ? Како прво ако ја платиш играта 40 евра преку стим така ќе ти се води на стим дека си платил 40 евра за играта , а така ако внесиш само код нема да ти се води никако дека си ја купил преку стим , преку бандл имам земено игри во вредност од 120$ за 1$ и тие што си ги добил се така купени , не скокај затоа многу .

Брат џабе му реплицираш.
Очиглено според репликиве типот е неверојатно глуп. Прво мислев дека се прави глуп со тоа што упортно игнорира дека тие игри не биле од бундле, али после овие постови очигледно е глуп.

btw јас со тие 57 евра што ги имам, кога ќе излезе ГТА 5 за пц комотно може да си ја купам.
Па уште да му одговарам на понуда за 45ден. :facepalm:

epic-jackie-chan-template.png

wat.

Брат џабе му реплицираш.
Очиглено според репликиве типот е неверојатно глуп. Прво мислев дека се прави глуп со тоа што упортно игнорира дека тие игри не биле од бундле, али после овие постови очигледно е глуп.

btw јас со тие 57 евра што ги имам, кога ќе излезе ГТА 5 за пц комотно може да си ја купам.
Па уште да му одговарам на понуда за 45ден. :facepalm:
Никој нема да ти ги потроши тие 50 евра. На крај ќе купиш една игра за сите пари. Јас можам да набавам 60 игри со иста вредност за без пари, па види сеа кој е глуп :pos:
Еден клуч иде за 4 игри или 5 кога се продаваат на бандл. Со еден клуч ги добиваш сите игри. Јас имав три клуча за три игри. Неможе да бидат од бандл затоа што се три различни клуча, за секоја игра посебно. Колку треба да бидете неписмени за да сфатите што ви зборам?

Сакаш да ти дадам клуч за 40 денари? @Spawn ти нудеше за 45, јас за 40 ти нудам. :)

Дај бе линк мрсул еден каде од кој бандл се купени тие игри што јас ги продавам? Врска немате што зборите. Во живот немам дадено ниту денар за игри на Стим ниту ќе дадам. 100 пати ви кажав за игрите немам ништо платено.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 21:19 ---
Сакаш да ти дадам клуч за 40 денари? @Spawn ти нудеше за 45, јас за 40 ти нудам. :)

Сакам од него неќам од тебе. :)

А како тоа имаш толку многу клучеви, а немаш дадено ниеден денар? :) Баш ме интересира. А зошто да не може посебно? Нели еден клуч е за една игра?

Освен ако не продаваш крадени Steam акаунти.

Нови игри на продажба
New Star Soccer 5
Portal Bundle
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013 Expansion
Counter-Strike
Call of Duty: Modern Warfare® 3 Collection 1
Arma 2
Might & Magic Heroes VI – Danse Macabre Adventure Pack
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013
Call of Duty: Black Ops
Tony Hawk’s Pro Skater HD
STAR WARS: Knights of the Old Republic II
Call of Duty 4: Modern Warfare
Planets Under Attack
Transformers: Fall of Cybertron
Age of Empires III: Complete Collection
Цена 1900 денари. Контакт по ПП. Не одат посебно само сите заедно.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 21:32 ---
А како тоа имаш толку многу клучеви, а немаш дадено ниеден денар? :) Баш ме интересира. А зошто да не може посебно? Нели еден клуч е за една игра?

Освен ако не продаваш крадени Steam акаунти.

Игрите ги добивам како компензација.

Еден клуч иде за 4 игри или 5 кога се продаваат на бандл. Со еден клуч ги добиваш сите игри. Јас имав три клуча за три игри. Неможе да бидат од бандл затоа што се три различни клуча, за секоја игра посебно. Колку треба да бидете неписмени за да сфатите што ви зборам?

ОК, ние сме неписмени. Тогаш објасни го ова.

u7gs.png

Чекај, не беа меѓу овие и трите клуча што ти ги продаваше за 900 денари, тврдејќи дека вредат 4600 денари?

ОК, ние сме неписмени. Тогаш објасни го ова.
Чекај, не беа меѓу овие и трите клуча што ти ги продаваше за 900 денари, тврдејќи дека вредат 4600 денари?

Немам зашто да лажам. Не се земени од бандл. Три од нив можеби биле некогаш дел од тој бандл но јас ги немам земено од таму. Види горе кои клучеви ги продавам и кажи ми кои од нив се на бандл?
Еве кои од овие се на бандл?
New Star Soccer 5
Portal Bundle
Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 2
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013 Expansion
Counter-Strike
Call of Duty: Modern Warfare® 3 Collection 1
Arma 2
Might & Magic Heroes VI – Danse Macabre Adventure Pack
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013
Call of Duty: Black Ops
Tony Hawk’s Pro Skater HD
STAR WARS: Knights of the Old Republic II
Call of Duty 4: Modern Warfare
Planets Under Attack
Transformers: Fall of Cybertron
Age of Empires III: Complete Collection
или овие?
Torchlight II
Borderlands 2
Castle Crashers
Cortex Command
F1 2012

Сакаш да кажиш дека можиш која сакаш игра да ја добиеш беспари и после да ја продаваш ? Еве ти шанса ... фудбал менаџер се игра најмногу на форумов па ете на стим ако оди 30 фунти јас ќе ти ја купам за 15 ако ми ја најдиш ете ти шанса 1000че да заработиш од една игра .

Не се прави мутав, не зборам за овие "пакети" од 10-15 игри што ги продаваш за 1900 и кои којзнае од кои сумњиви извори ти се набавени. Зборам за трите игри што првично ги продаваше за 900 денари.

Имам неискористени клучеви за Medal of honor, Crysis 2 Maximum edition и Dead Space. Вкупната вредност на стим им е 4600 денари. Сака некој да ги купи за 900 денари?

Клучниот збор е неискористени. Значи останатите клучеви од бандлот (кој си го земал за 50-250 денари) си ги искористил, а овие што ти останале ги продаваш за 900, пробувајќи да смутиш некого дека вредат 4600.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom