Не се прави мутав, не зборам за овие "пакети" од 10-15 игри што ги продаваш за 1900 и кои којзнае од кои сумњиви извори ти се набавени. Зборам за трите игри што првично ги продаваше за 900 денари.
Клучниот збор е неискористени. Значи останатите клучеви од бандлот (кој си го земал за 50-250 денари) си ги искористил, а овие што ти останале ги продаваш за 900, пробувајќи да смутиш некого дека вредат 4600.
Неможе да збориш така за нешто што не го знаеш. На која основа ти кажуваш дека игрите се сумњиви? Дај полека малку прибери се.
Игрите се добиени на компензација. Немам платено за нив но имам работено.
Кој сака да купи нека повели. Ако ви се скапи и не ви одговараат цените слободно набавете си ги од друго место за поефтино и готово, решен проблем.
--- надополнето: 17 октомври 2013 во 21:59 ---
Сакаш да кажиш дека можиш која сакаш игра да ја добиеш беспари и после да ја продаваш ? Еве ти шанса ... фудбал менаџер се игра најмногу на форумов па ете на стим ако оди 30 фунти јас ќе ти ја купам за 15 ако ми ја најдиш ете ти шанса 1000че да заработиш од една игра .
Вака ќе направиме, јас ќе ја набавам таа игра и ќе ја продадам на овој форум за 50 денари ама на тебе нема да ти ја дадам. Од инат и затоа што викаш дека сум глуп.