Плетенки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам плетенки,ама вакви...
anne-hathaway.jpg

sarah-michelle-gellar.jpg

nicole-richie.jpg

diane-kruger.jpg

Pretty-Plaits_articleimage.jpg

lauren_conrad9.jpg

vnatresni ic ne mi se svigaat....a sakam sea letot cela u pletenki ,

Нема ништо погрдо на светов од коса цела во плетенки за време на летниот одмор.
Јас се чудам како некои женски издржуваат да ги носат.
Јас го почуствував тоа едно лето, само 2-3 дена и никогаш повеќе во животот.
Ги отплетов одма сите, иако бев на фризер и со саати ми ги правеа.
Не се суши ич косата со плетенките. Посебно ако имаш долга коса навикнисе на мокра глава 24 саати во текот на денот.
Ужас ужас...
Ме уби тие 2 дена глава болејки. Не е нормално секако мокра коса да имаш постојано.
Никогаш повеќе плетенки на одмор и бањање со нив. НИкогаш!

Обожавам плетенки, ОБОЖАВАМ. Мада сега имам кратка фризура па не можам да правам плетенки, ама во секој случај прекрасни се. Особено онака лежерни плетенки обожавам. За полуматура памтам цела коса ми беше во плетенки и немав проблем со одржување, баш беше практично, ама после кога ги отплеткав бев како Бијонсе во косата. :icon_lol:

Многу сакам плетенки и знаев често да си направам некоја кога ми беше долга косата, ама сеа заѓто се ишишав неможам да си правам зашто многу е мала...ќе чекам да порасне па тогаш:) Иначе многу ми е убаво кога ќе видам девојка со плетенка ама високо врзана и така и виси или па на страна што ги прават.

Нема ништо погрдо на светов од коса цела во плетенки за време на летниот одмор.
Јас се чудам како некои женски издржуваат да ги носат.
Јас го почуствував тоа едно лето, само 2-3 дена и никогаш повеќе во животот.
Ги отплетов одма сите, иако бев на фризер и со саати ми ги правеа.
Не се суши ич косата со плетенките. Посебно ако имаш долга коса навикнисе на мокра глава 24 саати во текот на денот.
Ужас ужас...
Ме уби тие 2 дена глава болејки. Не е нормално секако мокра коса да имаш постојано.
Никогаш повеќе плетенки на одмор и бањање со нив. НИкогаш!

леле....па нз...а може само да ми кажеш од прилика колку пари е тоа

Интересни ми се тие casual, опуштените плетенки, а и такви најчесто си правам.
03-03-09frizura5-pletenki.jpg- Нешто поелегантно, и испробано.
braids.jpg- Само со една плетенка на страна, и ќе биде супер. Не дека вака не е убаво, не можам да се замислам со две плетенки.
braid_244_5braidsshown.jpg- Втората девојка, мали ситни многубројни плетенчиња, неодоливо, и прекрасно.
micro-braid-hairstyles.jpg- Истата приказна како таа погоре.

Обожавам да носам плетенки, особено во летниот период кога косата брзо се мрси. Практично, лесно за одржување и плус убаво изгледа
hts-380x327-braids.jpg

braid6.jpg

drew-barrymore-braided-bun-hairstyle.jpg

Нема посекси од плетенка :back:

Ептен ми паѓаат во очи девојките со плетенка. Сигурно би се свртил коа ќе помине. Па ако е плава дефинитивно :)))

Деновиве само пробувам нешто ( :
Мајка ми цела е во плетенки, мене нема кој да ми сплете ) :
Научив се живо. Fishtail, waterfall, french in any shape you want, профи сум -.-
Девојкава што ја имам на аватар има прекрасна фризура, не знам како да ја напраам, уште не сум ја пробала -.-
Кажав дека обожавам плетенки? ^.-
tumblr_lqh33terfJ1qht3zco1_500.jpg

а-we-so-me !

Знам да плетам секакви плетенки, денот не ми мине без на некој да му направам фризура (и навистина почнувам да размислувам да им наплаќам :eek:), а мене нема кој да ми прави :/

Сакам плетенки многу.Било какви битно плетенки да се :) Ова лето waterfall плетенката ми е некако најубава.Единствено ми е криво што не знам сама на себе да си сплетам па морам други да замарам да ми ја плетат.

Waterfall плетенката има една мана-не ја личи на некој со вртена коса. Обавезно мора да ја пеглам пред да си правам таква. :(
Иначе најчесто си фурам Лара Крофт плетенка. :)
Најлесна и најбрза ми е за правење, а и убаво ја скрасува долгата коса. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom