FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
За сите што имате проблеми со црвени картони,и со фифа стоп воркинг :
Симнете ја 3дм верзијата,не ставајте ни крај ни апдејт ништо него директно ставете го кракот од v4 пуштајте ја играта од кракот.Ако и понатаму имате проблеми направете го ова :
Значи јас и двајца другари го средивме вака,и сега е се е ок.

ko pocnam utakmica slikata ili mi se naprae crna ili zastane a na slusalkite se slusa deka igrata prodolzuva podavam slusa se daat gol pocne i pa taka slika ne gledam a igrata rabote inace imam ja taa verzija FIFA 14 ULTIMATE EDITION MULTI14-FULLUNLOCKED i crak fifa 14 crack onlu V3 moze li nekoj da mi kaze so e problemo ? :mad:

Го префрлив крако кај шо треба и ко ќе ја пуштам играта ми излегва дека Origin сум немал ...па инсталирав и напрајв account и ко ке ја пуштам сеа цело време треба со Origin и стигам до Product Code ... ако некој знај нека кажи во шо е проблемо

Ајде некој нека кажува како да наместам на стреликте да играм? :icon_mrgr:

Ајде некој нека кажува како да наместам на стреликте да играм? :icon_mrgr:

Кога одбираш страни со w менуваш опции и кога ќе ти се појави Alternate тогаш може да играш си стрелки, наместиси ги контролите потоа на некој слот и ќе ти е зачувано вака.

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Шо напраја овие од релоадед не ми е јасно..

Имаше еден член пишано поназад за онлајн играње. Ако ја чита темата нека ми пиши ПП да не го барам низ сите страни.

Некој го има инсталирано Moddingway mod 0.5 i 0.6 ?

Ај ако сака некој нека прати добар торент од ФИФА и крак.. И да ми објасни како да ја нпраам да не ми прај проблеми

аре да ве прашам имат некој ко мене шо уште чекат и се надеват на "Фифа14_Reloadead" на замунда?:unsure:
Пошо гледам појќето ја играте она краширанана со недопраен крак.

аре да ве прашам имат некој ко мене шо уште чекат и се надеват на "Фифа14_Reloadead" на замунда?:unsure:
Пошо гледам појќето ја играте она краширанана со недопраен крак.

Jас ја чекам пошо пробав 2 резлични верзии и ни едната ни другата не отвараше..
Ако се најт некој добар шо веќе ја играт, да ми пишит во пп што и како ќе му бидам благодарен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom