Доколку има некој заинтересиран, еве понуда за изработка и печатење на визит карти и пример од изработени флаери. Повеќе информации може да добиете на info@premierprint.mk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слично е. Добри изработки, ама го утнал местото. на сајтот од Кајгана имаше простор и за огласи.Мислиш на реклама.![]()
Една слична печатница од Аеродром не ми текнува како се викаше пред година дена имаше некоја ваква промоција демек 500 визитки 1000 денари. Се наканив да направам и само лоши резултати. Прво димензијата е многу мала, секогаш имаш само едностран печат и гарант на 100 грамска хартија печатат и добиваш лош квалитет на визитка иако си имал одлична идеја за визитката. Не ги осудувам овие, може и грешам али 99% така е, а со лоша визитка ништо не се прави освен што оставаш лош впечаток.
А дали сите визит картички точно ги сечете бидејки мене тоа ми е многу битноНе можам да кажам за друг, но за квалитетот ти гарантирам дека ваму не е така. Се печати на 240 грамска хартија, и тоа хартија (картон) специјална за визит карти. Димензијата е 90мм на 50мм (стандардна). Печатот е едностран се разбира, премногу би било за таа цена да се бара и двостран печат. Имаме доста примери кои може да се погледнат пред да се одлучиш дали да се нафатиш, бидејќи сепак ако правиш 1000 визит карти, битен ти е квалитетот.
Може да се каже дека е реклама, но сметам дека е релативно евтино така што некој може да го искористи. Ако е против правилата, не е проблем да се избрише објавата.
А дали сите визит картички точно ги сечете бидејки мене тоа ми е многу битно
Повеќе како реклама и мене ми се гледа ама ово со дечково сумливо некако ми е![]()
Ако може да ми кажете отприлика колку кошта каталог (во боја) со максимум 20 мазни листа и малце потврда корица (А4 формат)?