- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Не, забрането е![]()
Сакав само да прашам дали може да се игра убаво, дали ке кочи или тоа..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, забрането е![]()
Сакав само да прашам дали може да се игра убаво, дали ке кочи или тоа..![]()
Па тоа ти е до компјутерот (лап-топот). Кој може да знае каков и што е твојот лап-топ освен ти и таму некој си друг. Тоа ти е според графиката, таму и други срања
на замунда имате крак апдејт за проблемите со играта.Засега камерата не прави проблеми ама живци ми корне што секој најмал контакт е фаул и црвен картон.Многу е срање така кај се пазам цела утакмица и на крај најмал контакт ми вади црвен и на крајот на секоја утакмица имам по најмалце 2-3 црвени....
Стави ли V4 crack ?
Не.Го ставив V2 мислам дека беше.Така да ако има решение веднаш кажи ми да го решам неможам да играм вака.![]()
@Bitch Switch Argh дај по ПП кажи кои фајлови да ги симнам, каде да ги ставам и што дополнително да инсталирам дека правам се според упатството од skidrow и пак ништо. Можеби нешто грешам и вака да бидеме на чиста сметка.
Ја од релоадед ќе ја причекам
ќе биде деновиве сигурно, кад тад ја таа ќе си ја чекам, не ни пробав другивеКога ќе излезит? Пробав 2 верзии не ми работат, ќе морам и јас да ја почекам оваа..