FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам, зашто кога мењам на џоистик контроли има помалце него на тастатура? Неможам да ги местам оние Left Stick Up/Down/Left/Right за финтици што се. Некој да не знае? Еве за што зборам:

AjqJS.jpg

Сакав само да прашам дали може да се игра убаво, дали ке кочи или тоа..:свиркам:

Па тоа ти е до компјутерот (лап-топот). Кој може да знае каков и што е твојот лап-топ освен ти и таму некој си друг. Тоа ти е според графиката, таму и други срања

на замунда имате крак апдејт за проблемите со играта.Засега камерата не прави проблеми ама живци ми корне што секој најмал контакт е фаул и црвен картон.Многу е срање така кај се пазам цела утакмица и на крај најмал контакт ми вади црвен и на крајот на секоја утакмица имам по најмалце 2-3 црвени....

Сварно не ми е јасно како ова ви се дешава :D
Изиграв неколку утакмици и добив замо 1 црвен зошто играчот го фаулирав, а притоа бев последен одбрамбен :)

Не.Го ставив V2 мислам дека беше.Така да ако има решение веднаш кажи ми да го решам неможам да играм вака.:)

Хаха па ете бе братче, стави ги v3 и v4 и пуштај ја играта од v4 и толку. На skidrowgames(dot)net ги има.
Дваес пути кажавме :свиркам:
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 18:44 ---
Дечки ако ви јавува ерор Fifa14.exe has stopped working, пробајте најдете во Add & Remove Programs програмче со име BitGuard и избришете го. После ова, 100% ќе ви работи.

@Bitch Switch Argh дај по ПП кажи кои фајлови да ги симнам, каде да ги ставам и што дополнително да инсталирам дека правам се според упатството од skidrow и пак ништо. Можеби нешто грешам и вака да бидеме на чиста сметка.

@Bitch Switch Argh дај по ПП кажи кои фајлови да ги симнам, каде да ги ставам и што дополнително да инсталирам дека правам се според упатството од skidrow и пак ништо. Можеби нешто грешам и вака да бидеме на чиста сметка.

Брат 3DM верзијата јас ја користам. Ги ставив сите верзии на кракови по ред (1,2,3,4) од skidrowgames.net страната. Да се разбереме, јас немам никаков проблем при играње кик оф со другарче. Не сум пробал career mode или било што друго.

незнам на pc каква е верзијата али на сони 3 тешка бљувотина беше, ја избришав за 2 дена, не ми се веруе дека 2013 година сме а не се кадарни нит овие нит пес-ов асален фудбал да пуштат за гејмерскиов свет, ја незнам овие 2к што чекаат за фудбал, со оглед на гневот кој расте кај гејмериве од фудбаливе секоја година, има апла да им се продава.

Не постој начин да се плати кодот на cjs-cdkeys директно со Виса Електрон, а не преку манибукерс?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom