bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.127
- Поени од реакции
- 7.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може да ми кажеш во кој спорт си била репрезентативец? (ме интересира)Друже 15 години бев репрезентативец во мојот спорт и притоа една од најдобрите, преку глава ми е од овие замачкувања од типот на селекции, нов кадар, нови сопственици на инфраструктурните здања што се наменети да го залажат македонскиот народПрочитај пак што ти вели Џони Вајсмилер погоре, едноставно кај нас се е исполитизирано и осветено со мито, корупција и непотизам. Ние немаме акал во главата, немаме карактер, немаме менталитет и не знаеме да мислиме плански и однапред. Во спортот најважно е да се мисли за иднината. Најголемите фудбалски клубови од тоа што го прават денес знаат дека треба да чекаат најмалце 10 години за да ги добијат придобивките. Ние ај што сакаме сега и одма инстант да се збогатиме, туку и не знаеме како.
Не не споредувај со Белгија те молам, земја основач на ЕУ, тие еден период Влада немаа три години па имаа економски пораст и БДП, значи тоа се луѓе со високо развиена свест и морално - етички вредности, нив мозоците не им ни помислуваат на криминал, во државава наша ако еднаш во животот не направиш било каков криминал ќе те изгазат другите.
Али они извадија грчко знаме т.е. еден од нив, само проблем е што тамошните медиуми тоа некако го затскрија.А, исвиркана химната? Епа ќе биде. Кога се однесувавме крајно сељачки на Градски и цел стадион укаше додека се изведуваше српската.
Затоа Калински немој да сереш.
Али они извадија грчко знаме т.е. еден од нив, само проблем е што тамошните медиуми тоа некако го затскрија.
А, исвиркана химната? Епа ќе биде. Кога се однесувавме крајно сељачки на Градски и цел стадион укаше додека се изведуваше српската.
Затоа Калински немој да сереш.
Тоа не го приметив. Ама секогаш еден индивидуалец ќе направи идиотски потег. Па не може по таа основа да се суди.
Тие не се ништо поарни, тоа е несомнено. Но, немаме право да се лутиме за овој меч, поради исвиркувањето на нашата химна.
грешка во телопот бе друже, како рекоа прошлиот патЃубриња гнасни!!!
Дури и на графиката во аголот фиром ставиле...![]()