"Another Shit Рецензија" more like it.
Филмот не мора никој да го импресионира. Тоа што мене ми оставил впечаток нити е потребно да ти објаснувам зошто нити е потребно да разбереш. Тоа што се обидуваш тролаџиски да се извлечеш секаде каде што ти фали макар грам аргумент на твоја страна повеќе говори колку го почитуваш форумот како член (подфорумов не е ЧДА), и твојата фунцкија овде како модератор. Исмевањето нечии импресии за филм е прениска реакција за еден модератор на Филм и ТВ. Јас лично барем, не сум видел останатите модератори така да се однесуваат. Што ме става во ситуација да го ставам под знак прашање фактот што воопшто бараш на таа функција, таман си беа старите модератори.
За твојата таканаречена рецензија - Проблемот е што го продаваш филмот како да е најголемото срање кое си го гледал до сега (јебига, твој вкус за филмови, не сме сите исти) а филмот е далеку од тоа со оглед на реакциите на сите до сега со кои сум го дискутирал филмов (а различни жанрови и типови филмови им се омилени). Филмот во најмала рака ќе пројде како просечен кај било кого (дали е фан на драми, на мистика, или sci-fi). Баш дека е инди филм, не требаше толку глупости да трескаш под изговор како твои критики, како филмот да целел да биде следниот Господар-на-Прстените-тип-на-блокбастер. Целосно ти е промашена поентата на рецензијата, и нема плодна причина зошто би ја нудел на некој кој се уште не го гледал филмот демек да им заштедиш време и нерви. Да беше некоја B-класа хорор, па да разберам, ама овој филм? Претеруваш.
Инаку фала за игнорот, и така не можам тебе да те ставам на игнор Ваше модераторско Височество, па ви благодарам што ми ја завршивте таа работа и на мене.