dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.399
- Поени од реакции
- 85.350
Вчера му бешеДенеска му е роденден на Роџер Мур, слави 86ти роденден. Среќен нека е
Вчера му бешеДенеска му е роденден на Роџер Мур, слави 86ти роденден. Среќен нека е
Очигледно не пратиш торенти редовно Уште пред два месеци имало блу реј снимка ниту јас не видов... ќе ти пратам во ПП.Kај се наоѓаш Мајло? Во кино ги гледаш филмовите? Кај го начека Prince Avalanche, за годинава овој се смета или го сакаш или го мразиш најмногу.
Ајде, ти веруем! Пуштам торент....
Riddick
Многу очекував и oд него, ама за жал ништо. Џабе трошев време.
Да, новиот 2013 што е. 4/10 од мене.wot повеќе кака, него ли што каса. И јас мислев дека Another Earth не е за мене (бидејќи друштвото знае какви филмови гледам, притоа и какви sci-fi филмови гледам, а филмот дека немал благе везе во ниеден елемент да е sci-fi). Дај му шанса, дефинитивно нема да биде најлош филм што си гл гледал, тоа гарантирам. Сега дали ќе те импресионира, тоа е повеќе субјективно. Јас од кога излезе, го имам гледано 4 пати па сеа ти види.
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 15:49 ---
Новиот Ридик?
Да, новиот 2013 што е. 4/10 од мене.
After Earth не беше толку лош, од овој и Pacific Rim очекував многу но не бидна ништо. МенеЗатоа гледам да не се лажам по трејлери. Јакo изгледаше како на трејлер (истото ми се случи со After Earth). Ќе го чекам на торент и тоа кога нема да има поинтересна акција за гледање да го гледам.
After Earth не беше толку лош, од овој и Pacific Rim очекував многу но не бидна ништо. Мене
трејлери ме мрзи да гледам.
И Обливион ми се допадна и заедно со White House Down i FiF6 имаат 10ки од мене засега.Добро, ете различно доживување на филмовите. Pacific Rim мене па ми се допадна многу во споредба со After Earth. Исто и Oblivion.
Го гледав.4 пати па сеа ти види.
На њот му смета што не е режиран од Мајкл Беј.Не можам да сконтам околу што ви е препирката околу филмов...
сВе ми е јасно....На њот му смета што не е режиран од Мајкл Беј.
сВе ми е јасно....
Шкорпион не се заебава, само трактор.wot повеќе кака, него ли што каса. И јас мислев дека Another Earth не е за мене (бидејќи друштвото знае какви филмови гледам, притоа и какви sci-fi филмови гледам, а филмот дека немал благе везе во ниеден елемент да е sci-fi, така рекоа). Дај му шанса, дефинитивно нема да биде најлош филм што си гo гледал, тоа гарантирам. Сега дали ќе те импресионира, тоа е повеќе субјективно. Јас од кога излезе, го имам гледано 4 пати па сеа ти види.
На њот му смета што не е режиран од Мајкл Беј.