Breaking Bad

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се мислев вчера, кои се трите најдобри епизоди од серијата и тешко е да одбереш. Сеуште најдобра ми е Full Measure, секако тука е и Ozmandias. Не можам да се одлучам како да ја комплетирам листата

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Се мислев вчера, кои се трите најдобри епизоди од серијата и тешко е да одбереш. Сеуште најдобра ми е Full Measure, секако тука е и Ozmandias. Не можам да се одлучам како да ја комплетирам листата

Crawl Space....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Почнав да ја гледам. Првиве 5 епизоди тапа тапосана :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не ми се јасни муабетите дека првата (и втората) сезона биле најслаби од цела серија.
Првата сезона мене ми беше супер. Од пилотот до последната епизода на првата сезона се навелкуваш се повеќе и повеќе и дур да се свестиш за пар дена ја слушаш Baby Blue како последно нешто од серијата. :ROFLMAO:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Само што завршив со сите сезони. Ок серија не е лоша но очекував многу многу повеќе.
Се осеќав во некој епизоди како за џабе да губам време, седнуваат на маса и чутат или прават муабет за глупости,или некој епизоди едноставно издолжени за џабе колку да стигнат до 40 минути. Најглуп момент од сите сезони, со розевото мече во базенот. Онака чекаш да видиш што е те држи во неизвесност и кога на крај испадна глупости.

Како и да е, добра серија. Завршена на време, баш ми е мило што не ја продолжиле заврши точно кога требаше.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

:)

:pos:

Тоа се тие сцени. Овие со Туко, old man, братучедите, картелот, најјаки! :D

Kajgana Shop