W
Werther
Гостин
Ио и Вот кога се караат сто Кјубрици не им се рамни.
Ио и Вот кога се караат сто Кјубрици не им се рамни.
За што е баниран ако не е тајна ?
не е римејк, ете ја сторијата http://edition.cnn.com/2013/09/24/showbiz/movies/shining-king-book-sequel/Прв пат го слушам муабетов за римејк.
Ме бендиса мене ептен, не знам колку е твој стил. Руни Мара беше одлична, а и самата атмосфера на филмот ептен потсеќа на Теренс Малик филмовите. Try it.Gi hejtase 2001 i eyes wide shut.
Mislenje nekoj za Ain't them bodies saints?
Театар, лопови...Џими ја излегов од клозетот со Fear and Loathing.. јавно пишав дека не ми се допаѓа и беспредметно е култен.
Ио Сега си ми јасен.. Барса, комплекси.. кои беа другите keywords..
Театар, лопови...
Ти и за Кум излезе од клозетот па испадна подобро да си седеше таму. Сега знам зошто Џејкоб не го пушташе Смоуки да си замине.
^^ Сакаш пак?
Можеме пак, ако сакаш...
Kај се наоѓаш Мајло? Во кино ги гледаш филмовите? Кај го начека Prince Avalanche, за годинава овој се смета или го сакаш или го мразиш најмногу.Ме бендиса мене ептен, не знам колку е твој стил. Руни Мара беше одлична, а и самата атмосфера на филмот ептен потсеќа на Теренс Малик филмовите. Try it.
Патем, Prince Avalanche последен гледан. Доста несекојдневно филмче. Се на се тројца улоги во филмот. Двајца пријатели, едниот брат на другиот женска му. Одат во дивината далеку од метежот, кај шо се запознават повеќе еден со друг кој и како е. Музиката беше топ, едно седмиче од мене.
2001 e dobar film kolku da se piknes u nekoe drustvo... primer - ej mene mi se dopagja 2001, deep shit se desava, a-u. a vsustnost filmot e dolg i dosaden i napraen za ligusi koi poentata na zivotot go barat vo filmovi, po moznost crno-beli i ne tolku popularni.