Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
dali ako se izgubi telefon sto e kupen od stranstvo i sto nema dokumenti ,znaci deka nemoze da se najde preku GPRSvo makedonija? ..
ili sto treba dase znae i kade moze da se najde za da moze da se pronajde preku GPRs vo makedonija telfonot.. poz

Од кај сте чуле дека се лоцира преку гпрс?
Остај тоа туку ако се извади од земјата и се користи во друга тогаш нема да го најдат/лоцираат

Дечки да не има некој ZTE III Pro, ме интересира телефончево па ако има некој искуство нека го сподели. :D

Од кај сте чуле дека се лоцира преку гпрс?
Остај тоа туку ако се извади од земјата и се користи во друга тогаш нема да го најдат/лоцираат
jas imam napraveno so izguben telefon,, ke odis vo policija ke baras nalog za telefonot (mora da zemes nalog) i posle toa ke odis kaj nekoj provajder ali najdobro e kaj sto ti e sim kartickata (vip, one, t-mobile) i so nalogot ke ti go najdat telefonot, taka mene mi go najdoa, na vrata mu dojdoa na covekot i mu go zemaa telefonot

Здраво дечки. Што мислите за Alcatel ONE TOUCH IDOL ме интересира. Дали e добар телефон ?

Имам iPhone и сериозна причина да мислам дека некој може да ми го гледа, да ми чита пораки и слично.Имаше личности кои имаа пристап до телефонов и можно е да напрајле нешто без мое знаење.Прашањето ми е што да правам?Мора да престане следењево ама не сум некој експерт за телефони па не можам да познам што и како е сменето.

Имам iPhone и сериозна причина да мислам дека некој може да ми го гледа, да ми чита пораки и слично.Имаше личности кои имаа пристап до телефонов и можно е да напрајле нешто без мое знаење.Прашањето ми е што да правам?Мора да престане следењево ама не сум некој експерт за телефони па не можам да познам што и како е сменето.

Не знам колку е можно ова...

Кога пишувам порака ми дава можност за користење многу мал број карактери, околу 30-40, не знам точно, со што многу пораки ми ги праќа како две одвоено. Може да се смени тоа некако? Имам Sony Ericsson Xperia Arc S.

како е најдобро да се брише од мрсно од јадење со прсти се дешава некад да го испрљам

како е најдобро да се брише од мрсно од јадење со прсти се дешава некад да го испрљам
Со мека крпа + ако имаш од спрејон за чистење екрани прсни на крпчето малку

Со мека крпа + ако имаш од спрејон за чистење екрани прсни на крпчето малку

немам спреј, колку пари е или може со некое средство за прозори или некое друго?

немам спреј, колку пари е или може со некое средство за прозори или некое друго?
Не се скапи ги има секаде ... ако немаш не пробувај со други глупости :)
само забриши со крпче или слично

Денес треба да се решам кој телефон ќе го земам...па мала помош од сите вас би била добредојдена...се мислам помеѓу Galaxy S4 и новиот Sony Z1.

Поздрав!

:-)

Денес треба да се решам кој телефон ќе го земам...па мала помош од сите вас би била добредојдена...се мислам помеѓу Galaxy S4 и новиот Sony Z1.

Поздрав!

:)

Ти си на слатки маки пријателе, кој и да го земиш нема да згрешиш.

Поздрав!

:)
Јас би го зел Z1 без размислување. Малце е поголем и по некопмактен, но има далеку подобра камера, поубав е на изглед (бар според мене), и што ми е мене најбитно, dustproof и waterproof. Да си гледам филмчиња в када :drk: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom