Мајло
B I S
- Член од
- 22 јуни 2009
- Мислења
- 1.594
- Поени од реакции
- 940
Нема сеуште делови ... ако стигнат за десетина дена ќе те контактирам
Значи сега неможам никако да го направам деновиве?А цена не би знаел од прилика?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема сеуште делови ... ако стигнат за десетина дена ќе те контактирам
Фала Торте, ова го ценам, ама ке може нешо шо конкретно го мачи, со што проблеми си се сретнал...
Со нови слушалки рецимо...?
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 22:31 ---
Ај сеа јас да прашам...Имам самсунг т989 t-mobile S2 значи за амерички пазар, http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_t989-4129.php еве ваков модел, дали сметате дека е добар потег да го заменам со HTC ONE S, и дали некој знае кој му се маани на Оне S, во смисла прием на сигнал, кочење и тн. Фала
Земав experia E но ми кочи некогаш ,да го однесам во т-мобиле ,ги поправаат ,го заменуваат што прават ,има некој такво искуство?
Комплет екран со тач немам моменталноекран за HTC one V ? Torte Mobile
Не е толку лош телефонот... Од таа серија најдобар е, со оглед дека ONE X има проблеми со Вифи и со екраните.... кај One S немало никакви фабрички мани. Тие проблеми се проблеми што повеќе/помалку се јавуваат кај секој модел по користење.
Во секој случај ти би го менувал за С2 американски, кој e баш тука негде и со цена.
Не знам, мене поише мерак ми праи Оne S-от.
Имаше некој лоши искуства со паѓање на мрежата и ви-фи-то, dead-grip затоа прашав дан има некој искуство со телефонов..
Како ти „кочи“? Колку што знам тоа е entry-level андроид, по природа ќе кочи.
Ако нешто специфично ти се случува тоа е друга работа.
Како ти „кочи“? Колку што знам тоа е entry-level андроид, по природа ќе кочи.
Ако нешто специфично ти се случува тоа е друга работа.
На пример играна sayber surf ми кочи ,некогаш знае и фб-то да закочи и општо некој обични работи да кочат како именик и др.
Имаш цена на ПП за екран со тач комплетенЗдраво дечки, имам HTC One X, ми падна пред некој ден и ми се скрши екранот. На поголемиот дел од екранот сеуште ми функционира тач скринот, но на некои делови од екранот телефонот воопшто не реагира. Би сакал да ве прашам дали некој работи со сервисирање на дисплеј, или пак може да ме упати кон некого кој работи со тоа?