Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак ги имам Будуќност 2ка ... МЗТ не знаеа кај се против Унгарците прошлото коло денес ги растурија на овие мрзиве .

Порто над 24,5 моментално 17 на полувреме
Гер 2 со хенд (5,5) или Т2 29,5+(y)
Мец над 52,5(y)
Партизан - Нант 2 1,45 2 со хенд (2,5) 1,90:нинџ:

david-james-nodding.gif

За утре може да пробате НФЛ:
Тампа Беј-Филаделфија под 45.5 1.9 коеф.

Тампа Беј пред 2 кола го отпуштија својот квотер бек а рукито не блескаше во првиот меч. Мината недела беа слободни а просек годинава им е по околу 17ина поени. Од друга страна и Филаделфија ќе биде без својот најдобар квотербек кој што е повреден. Одбраната на Филаделфија во просек допушта по 20ина поени по натпревар ама затоа пак одбраната на Тампа од меч во меч е се подобра.
За похрабрите може и да пробате 1, до сега Тампа ги изгуби сите 4 меча од кој 3 во последните минути, па можеби слободното коло и отпуштањето на квотербекот ќе го реконсолидира тимот и ќе го искористи неиграњето на Вик кај Филаделфија, коефициентот е 2.05.

Денес гледам многу ја типуваат Elverum-Follo 2
Според мене тешко дека Follo ке се спаси во наредниве 4 кола, треба да ги добие сите 4 утамкмици што е тешка работа. Јас ја играм
Elverum-Follo 1
Bari-Crotone X

А на помал износ ке одиграм
Elverum-Follo 2 vo 1

Што кур и е на оваа Иванович бе упм, сто брејка направи на свој сервис не може еден гејм да земе ...

За задутре сакам две утакмици за 1000 да пуштам, околу два коефицент. Едната ми е Босна, се надевам нема премал коефицентот да биде. За другата се мислам. Ако ви оди некоја напамет, споделете.

Ubavo livce vcera fativ
Florida Panthers-La Kings 2 0-3 rezultat 2.15 koeficient
San Francisko 49ers-Arizona 1 32-20 1.20
Dallas Cowboys-Washington Red Skins 1 31-16 1.40

Za denes San Diego Chargers-Indianapolis Colts ubava dvojka od 1.85 i dale mada nema da bide lesno ali 80% sum siguren deka ke izleze 2.

Za hokej nema nekoj izbor za denes samo 3 utakmici,,ali vredi da se stavi Washington Capitals-Edmonton Oilers 1,,,za koeficient neznam kolku ke bide ali ispod 1.8 nema sansi da e..
--- надополнето: 14 октомври 2013 во 08:46 ---
Ubavo livce vcera fativ
Florida Panthers-La Kings 2 0-3 rezultat 2.15 koeficient
San Francisko 49ers-Arizona 1 32-20 1.20
Dallas Cowboys-Washington Red Skins 1 31-16 1.40

Za denes San Diego Chargers-Indianapolis Colts ubava dvojka od 1.85 i dale mada nema da bide lesno ali 80% sum siguren deka ke izleze 2.

Za hokej nema nekoj izbor za denes samo 3 utakmici,,ali vredi da se stavi Washington Capitals-Edmonton Oilers 1,,,za koeficient neznam kolku ke bide ali ispod 1.8 nema sansi da e..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom