M
Mamba.
Гостин
Ја откри мистеријата - фудбалерите пцујат за време на утакмица!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја откри мистеријата - фудбалерите пцујат за време на утакмица!!!
Шо добро видовте од Алиоски и Ранѓеловиќ? Мене некако не ми оставија впечаток. Шиков не знам зашто го играат, кикс врз кикс е типот. Од цела одбрана, Новески си е константно ОК веќе години уназад. Иначе, имавме некоја шансичка, ама треба да се клај гол шо викаше Шундата на времето, колку бил во право...
Тонеме.
Фудбал треба да се забрани со закон во Македонија,ни клубски ни репрезентативно никогаш не не бивало,нема ни да не бива.
За џабе го доградија градски,па уште и куќа на фудбалот со терен изградија
За тие пари ќе изградеа салиште а не она пинџурон б.т. со максимум 7.000 гледачи,ќе изградеа куќи на ракометот и кошарката и ќе ги средеа овие репрезентации од младинска па натака да си тераат и да напредуваат.
Македоија и фудбал![]()
Коментарот мислам дека е одличен .... го превзедов од друг сајт ... секако ,критично е условот да мора да остане и можеби да живее во Македонија .......
Concerning manager, if I was FFM, I would zero in on Italian Delio Rossi.
Rossi is currently manager of Sampdoria but he is very much on the hot seat. If Sampdoria doesn't win its next couple of games, he will probably be let go.
Top 3 reasons I would hire Rossi (if he was dismissed by Sampdoria)
1) Great relationship with Goran Pandev. Pandev has called him a father figure. The coach must be able to motivate Pandev to give his best for the national team. Rossi would do that.
2) Proven track record. No player will question his credentials. Has coached sides like Lazio, Fiorentina, Palermo and now Sampdoria.
3) Respected in Italy as a great teacher for young players. Very important to develop the young players on the NT.
I believe Rossi could be tempted to lead a national team, again if dismissed by Sampdoria, and Pandev can make that decision easier as Rossi has called Pandev one of his favorite players that he has coached. He can improve his legacy if he can turn around the fortunes of Macedonia.
I have always been a fan of his managerial demeanor and he can help with his discipline and no nonsense approach. Plus, he has a bunch of contacts with Italian coaches and could help more Macedonian players land in Italy, whether it be Serie A or Serie B.
FFM, make it happen. Bring in Delio Rossi.
Ама апсолутна глупост трескаш дека ФФМ не му дава простор на тренерот .... нема никаква врска дека имаат некое големо влијание во изборот на играчи .... Тренерот е тој ги донесува одлуките кој ќе игра а кој не .... тотално погрешно анализираш ... Проблемот лежи во малиот број за избор на квалитетни играчи ... И реков стопати доста јадете гомна по ФФМ дека се криви .... криви се домашните клубови кои катастрофално ги водат на организациски план во развој .... Клубовите ја носат најголемата вина за тоа што нема квалитетни играчи ....Клучното секој менаџер сака да има одвразни раце и да има контроал над ситуацијата и повикание играчи кои играат за НТ, нешто кое ФФМ никогаш нема да го дозволи .. така да ciao Dellio Rossi ci vediamo
Ама апсолутна глупост трескаш дека ФФМ не му дава простор на тренерот .... нема никаква врска дека имаат некое големо влијание во изборот на играчи .... Тренерот е тој ги донесува одлуките кој ќе игра а кој не .... тотално погрешно анализираш ... Проблемот лежи во малиот број за избор на квалитетни играчи ... И реков стопати доста јадете гомна по ФФМ дека се криви .... криви се домашните клубови кои катастрофално ги водат на организациски план во развој .... Клубовите ја носат најголемата вина за тоа што нема квалитетни играчи ....
Абе брат до негде го разбирам нема ни мотивација ни ништо, иста прича секои квалификации без разлика на тренер, истите дрва околу него на кои топката да им ја дајш самите не знат да си ја подат 2 пати, квалификациите се решени нема ни зошто да се ризикува од повреда истегнување итн, ама ако проблемот е друг и не го сака дресот наш толку тогаш нз зошто и самиот се мачи и нас не нервира. На клупа имаш деца со ненормален потенцијал на кои им треба уиграување и време од сега за да го остварат тој потенцијал ама нашите селектори се презафатени со синојте на мама, тато со внучиња и остало па и слушање на наредб.. Битно на time.mk ударна вест ние дека Груевски дал гол .....Ако ова е вистина дека Пандев ја напуштил репрезентацијата ради Наполи нејќам збор да чујам како он е најдобар напаѓач и воопшто он ни ја држи играта ... абе и самиот господ нека е неможе така да се однесува . Игра за Наполи ко да е на дроги ... со газ да може гол ќе даде го гледам со Велс и претходните утакмици ни 10 посто не покажува од тоа што покажува за Наполи ... Нека се гони што побрзо и не ме интересира воопшто што напраил во минатото за македонска репрезентација ако тоа не се продолжило и понатаму . Боље ќе го земам некое дете од 19-20 год . што има у памет да се докаже и успее него овој ропак ... Штета што некои други игри се играат у ФФМ и воопшто у секој спорт во Македонијава и општо насекаде .
Важно е, како не е важно.
Шо е ова им писнало у Јагодина у некое село да играат со нашата најдобра репрезентација. Ако они таму едвај чекале да им игра репрезентацијата у нивни град треба ние да сочуствуваме со нив, како да не.
Е, нека земат нека играат младински утакмици таму.