L
Löwe
Гостин
Печев пиперки сега за ајвар, се отепав од потење, се препотив..... У пизду матер допингов што ми работи... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Печев пиперки сега за ајвар, се отепав од потење, се препотив..... У пизду матер допингов што ми работи...![]()
Гените во прашање, затоа никогаш нема да биде "симпатичен" како што се федерер и надал.
Којзнае колку му е тешко тоа што глуми културен тенисер.
Гените во прашање, затоа никогаш нема да биде "симпатичен" како што се федерер и надал.
Којзнае колку му е тешко тоа што глуми културен тенисер.
Значи, удав сте со идолатријата, допингот и препукувањата. Еви ве нешто да размислите...
toj na avatarot koj kurac,palac,pokazalac e?
Не те рабрав. Кој е ликот на мојот аватар прашуваш?
Цццц колку сте бедни, ало бе каква сезона игра нормални ли сте, а будалите тука ќе пукнат од среќа дека изгубл на ТВРДА подлога од Делпо !???
Па што изгуби, изгуби тоа е.Не ги искористи брејк топките, а Делпо играше предобро во важните моменти.Не бил испотен, немал сила во форхендот .Незнам дали ова да го ставамили
.Вие немате врска од тенис, едноставно е.
Како Надал да игра силен форхенд, кога Делпо напаѓа веднаш од ритерн, зборам кога сервираше Рафа, а да не зборам па кога тој сервира.Ало 10 титули оваа сезона, прво место на АТП.
А вие глупирајте се тука, смешни сте.
da , idolatrija e ili shto
Тоа е Лудвиг Витгенштајн австриски филозоф од почетокот на 20 век. Каква врска има тоа со идолатрија? Гледаш дека некому попувам и му кажувам дека тоа е најголемиот филозоф, а за другите филозофи кажувам дека се допингувани?
Дај жити кариера не лупај глупости, денес сум посебно алергичен на нив...