Shanghai Rolex Masters | 07-13 октомври, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на турнирот?

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хехехе баш си смешен, добар тролач, плакнам очи кога те читам. Барај хајлајтс од мечот помеѓу Федерер и Монфилс и види колку Роџер беше испотен. Упс, и Федерер изгледа се допингува.
Си слушнал за зборот влажност на воздухот? Ај ти објасни ми како вчера имаше сила во форхендите на Надал а денес немаше? Денес беше тотално надигран од Делпо, а и гејм планот му беше скроз погрешен.

Ова потењево на Надал навистина е пре премногу сомнително. За еден до два гема жива вода станува. И другите играчи до некоја мера се потат ама неговото е екстремно.
А што е уште посомнително и тој самиот во минатото на потопло време и повлажна клима никогаш не бил до толку мокар. А и фацата му е бледа ко крпа. Ќе се уништи човекот исто како онаа Американска атлетичарка(не ми текнува името во моментот) која умре млада поради преголемо користење допинг во текот на кариерата.

Значи, удав сте со идолатријата, допингот и препукувањата. Еви ве нешто да размислите...

Гените во прашање, затоа никогаш нема да биде "симпатичен" како што се федерер и надал.
Којзнае колку му е тешко тоа што глуми културен тенисер.

Гените во прашање, затоа никогаш нема да биде "симпатичен" како што се федерер и надал.

Штета што не е Шип, сигурно ќе беше шармантен лепотан...

:X3:

ti komentirash za kultura seriozno ili trolash
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 16:39 ---
Значи, удав сте со идолатријата, допингот и препукувањата. Еви ве нешто да размислите...

toj na avatarot koj kurac,palac,pokazalac e?

Цццц колку сте бедни, ало бе каква сезона игра нормални ли сте, а будалите тука ќе пукнат од среќа дека изгубл на ТВРДА подлога од Делпо !???

Па што изгуби, изгуби тоа е.Не ги искористи брејк топките, а Делпо играше предобро во важните моменти.Не бил испотен, немал сила во форхендот .Незнам дали ова да го ставам :facepalm: или :pos:.Вие немате врска од тенис, едноставно е.
Како Надал да игра силен форхенд, кога Делпо напаѓа веднаш од ритерн, зборам кога сервираше Рафа, а да не зборам па кога тој сервира.Ало 10 титули оваа сезона, прво место на АТП.

А вие глупирајте се тука, смешни сте.

Не те рабрав. Кој е ликот на мојот аватар прашуваш?

da , idolatrija e ili shto
--- надополнето: 12 октомври 2013 во 16:47 ---
Цццц колку сте бедни, ало бе каква сезона игра нормални ли сте, а будалите тука ќе пукнат од среќа дека изгубл на ТВРДА подлога од Делпо !???

Па што изгуби, изгуби тоа е.Не ги искористи брејк топките, а Делпо играше предобро во важните моменти.Не бил испотен, немал сила во форхендот .Незнам дали ова да го ставам :facepalm: или :pos:.Вие немате врска од тенис, едноставно е.
Како Надал да игра силен форхенд, кога Делпо напаѓа веднаш од ритерн, зборам кога сервираше Рафа, а да не зборам па кога тој сервира.Ало 10 титули оваа сезона, прво место на АТП.

А вие глупирајте се тука, смешни сте.

ne e toa temata be Stole , prochitaj povtorno

da , idolatrija e ili shto

Тоа е Лудвиг Витгенштајн австриски филозоф од почетокот на 20 век. Каква врска има тоа со идолатрија? Гледаш дека некому попувам и му кажувам дека тоа е најголемиот филозоф, а за другите филозофи кажувам дека се допингувани?

:D

Дај жити кариера не лупај глупости, денес сум посебно алергичен на нив...

Најјаки ми се Србиве на фејсбук страната на СпортКлуб. И да победи и да изгуби Надал секој втор коментар е дека се допингува, не ми е јасно како не можат да се помират дека нивниот Ноле не е веќе прв.

Тоа е Лудвиг Витгенштајн австриски филозоф од почетокот на 20 век. Каква врска има тоа со идолатрија? Гледаш дека некому попувам и му кажувам дека тоа е најголемиот филозоф, а за другите филозофи кажувам дека се допингувани?

:D

Дај жити кариера не лупај глупости, денес сум посебно алергичен на нив...

ovde ne popuvash za Ludvig , pa tenis e temata , ne zaebavaj , ama na drugo mesto ti si znaesh , sam priznaj si . Koga na nekogo mu se voshituvash do taa merka da stavash slika na avatar kako vtoro ti , a ne ti e roditel ili tvoe dete, ako ne e idolatrija ne znam shto e .
I jas denes neshto alergija me tepa , posebno na filozofi , a i generalno , ne pochituvam gatalci tuku patalci , tie , gi znaesh , shto realiziraat vo praksa , se potat , probuvaat , pagjat , pa pak se podigaat , iskustvoto sopstveno gi uchi i vodi niz zivotot , ti teknue

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom