Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако никој не се пријави од тука од кајгана јас имам 4-5 души па така да ти е би требало да ги викнам ако не дојде никој од кајгана

Beck's

Ако никој не се пријави од тука од кајгана јас имам 4-5 души па така да ти е би требало да ги викнам ако не дојде никој од кајгана

Beck's

Може бе, 6 души би биле доволни. Пиши денеска за посигурно за да се договараме

Дајте бе на Работнички теренот да изиграме 8v8 уште еднаш дур е убаво времево. Од следната недела кога ќе залади ќе може по балони да се пикаме

Дајте бе на Работнички теренот да изиграме 8v8 уште еднаш дур е убаво времево. Од следната недела кога ќе залади ќе може по балони да се пикаме

Пријател работата е што ние не можеме да се собереме 6 души а не пак 16 :pos: Кој е проблемот што не играат пари,време... никој не знае а ниту пак кажуваат :)

хмм, а да пробаме да се собереме, па да видиме ако има има ако не , здравје

ako se sobirate za vikendot so sleduva mozi i jas da vi pram drustvo

Дечки за оваа недела дали има некој да игра против Тетовчани? Дајте да се собереме не лежете само :noze::icon_mrgr:

Веќе сме двајца на списокот кој сака нека се дополни во списокот. потребни ни се 6 души поточно уште 4 :)

01. Јас ( sky)
02. @boki.mkd

Дечки за оваа недела дали има некој да игра против Тетовчани? Дајте да се собереме не лежете само :noze::icon_mrgr:

Веќе сме двајца на списокот кој сака нека се дополни во списокот. потребни ни се 6 души поточно уште 4 :)

01. Јас ( sky)
02. @boki.mkd

Каде ќе се одигра и во колку часот?

Ako ima nesto poseriozno pisete :) prva sum do nedela taka da moze da se najde vreme za fudbalce

Може бе, 6 души би биле доволни. Пиши денеска за посигурно за да се договараме

Другар одговара ли оваа недела да играме фудбал? Ако сте за кажете јас веќе имам 5 души но за еден не е проблем ќе најдам :)

Другар одговара ли оваа недела да играме фудбал? Ако сте за кажете јас веќе имам 5 души но за еден не е проблем ќе најдам :)

Да да одговара. Од 18:00 имаме термин ние. Од тетовчаните тројца стандардни се кои би играле внедела, другите кои читаат нека се пријават пошто тагот мислам не функционира

Ajde odamna sakame da igrame TE vs SK nedela moze od 18:00.Posle nie treba da gostuvame vo SK

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Шо одлучивте? @Tоni, @Марли, @Tetovcanec, @Ballisti_te и уште еден би биле ние највероватно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom