.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако никој не се пријави од тука од кајгана јас имам 4-5 души па така да ти е би требало да ги викнам ако не дојде никој од кајгана
Beck's
Дајте бе на Работнички теренот да изиграме 8v8 уште еднаш дур е убаво времево. Од следната недела кога ќе залади ќе може по балони да се пикаме
Дечки за оваа недела дали има некој да игра против Тетовчани? Дајте да се собереме не лежете само
Веќе сме двајца на списокот кој сака нека се дополни во списокот. потребни ни се 6 души поточно уште 4
01. Јас ( sky)
02. @boki.mkd
Ako ima nesto poseriozno piseteprva sum do nedela taka da moze da se najde vreme za fudbalce
Ako ima nesto poseriozno piseteprva sum do nedela taka da moze da se najde vreme za fudbalce
Ајде у четврток накај 5? Доста се заебававме, да фрлиме едно фудбалчеЕпа планирај за во четврток со мене и саета![]()
Може бе, 6 души би биле доволни. Пиши денеска за посигурно за да се договараме
Другар одговара ли оваа недела да играме фудбал? Ако сте за кажете јас веќе имам 5 души но за еден не е проблем ќе најдам![]()
Другар одговара ли оваа недела да играме фудбал? Ако сте за кажете јас веќе имам 5 души но за еден не е проблем ќе најдам![]()