Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Вака лош ден за коцка одамна не сум имал, па со ред, на едно само Тотенхем, на едно само Арсенал, на едно само Bryne и тоа 1х ги имав и на уште едно само Лацио - Фиорентина ГГ. Дури ни ливче со 3 пара на тикет не погодив денес, а коа ќе видам на емата Добивка како некои гаѓаат 9 - 10 утакмци на тикет и тоа со високи коеф, со 100 - 200 денари за 7 - 8 илјади , не ми е јасно како бирам се една да ме зезне.

Кога веќе почнавме со жалење, па тоа е неверојатно колку утакмици кои сум ги имал 2ка, завршили или 2-2 или 3-2 (пр. Сити, Лацио), а кога ќе се решам да не игирам конечен исход и изиграм т2 или т1, тогаш ми завршуваат 1-0 или 0-1 (твенте во петокот) А изиграм 3+, на 1-1 еден се кочат (пак Наполи тука со Сасуоло, Баерн вчера и тоа Наполи од 18та минута, а овие од 31), кога ќе изиграм нешто 0-2 гола, до полувреме е 3+ веќе направена. Евентуално до 55та.

Гниди бе, 100 шанси утнаа, а за титула се борат :mad:
2dvvfiq.jpg

Aко има нешто посурово, здравје...
Уплатено на полувреме, да не падне уште еден гол...
Даваат Филаделфија гол со играч помалку, и 5 секунди потоа, судијата свири крај...

2ov5.jpg

:eek:

Слично вакво ми се случи минатата недела.
Ја фаќам Сплит 0-1 беше на полувреме да не падне уште еден гол со 2,75 коефициент и ја додадов Еспањол-Гетафе да не падне повеќе од 1, со 2 коефициент. Веќе тргнав да ми исплатат, пошо имаше 5-6 луѓе пред мене, а утакмицава при крај и у 92ра Гетафе 0-2. Ко попарен бев. :D

Сериозно , на 2 секунди пред крај Нанси воде 3 поени разлика и им прават намерен фаул на Нант , овие мават 2 слободни , го погодуваат првото и даваат кош од поле после намерно промашено второ мавање ... на 2 секунди !!!!!

Боже ....

ova ne e mozno deneska..na 5 tiketi po 1utakmica...Hv 71(2 livcina), Neman (belorusija) da padnat pojke od 5.5 gola,pagaat tocno 5,Wolvs 1,Bars Kazan 5.5 pojke.. c c c c...nikako da spoime dobitno na edno livce...

Koj друг ако не Педал. Го имам хендикеп гемови 1(6 во Аристократ, ако излезе со 6 е хендикеп Х), И го зема првиот сет 6-1 и веќе си ја зокружуваш си викаш не може да не земе еден брејк во другиот сет. :facepalm:
Си викам ај тај брејкот нека го изгуби, па да напне во третиот сет, ништо, се врати од 4-1 и доби 7-5.

Koj друг ако не Педал. Го имам хендикеп гемови 1(6 во Аристократ, ако излезе со 6 е хендикеп Х), И го зема првиот сет 6-1 и веќе си ја зокружуваш си викаш не може да не земе еден брејк во другиот сет. :facepalm:
Си викам ај тај брејкот нека го изгуби, па да напне во третиот сет, ништо, се врати од 4-1 и доби 7-5.

Перфектен меч играше Берлок. Не беше до Надал само.

Монпеље ракометот 31.5 - . Како успеаја да дат 32 ? :tapp: Барем 35 да беа.

Да даде Господ Стивенс да се омажи за најгрдиот црнец на светот, и никогаш во животот турнир да не освои...

Португалија :tapp:
Ако... се пишува ли 1.20 коефициент :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom