Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Не работи на близу педерите ја имаат блокирано. Има еден хинт но не би го кажувала јавно вака да не го скурцаат и тоа, ќе ви пишам ПП ако не ви е мака утре зошто сум сред работа, како да пристапите иако импровизирано ама ќе работи.

Добро а како смеат да блокираат страна шо е ова северна кореја?
Или фаворизираат некоја овдешна кладилница бетадриа такви глупости
Или малце им се овие http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F4B1B2A51191E743ADFE4BF59D287359
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 09:27 ---
Не работи на близу педерите ја имаат блокирано. Има еден хинт но не би го кажувала јавно вака да не го скурцаат и тоа, ќе ви пишам ПП ако не ви е мака утре зошто сум сред работа, како да пристапите иако импровизирано ама ќе работи.

Добро а како смеат да блокираат страна шо е ова северна кореја?
Или фаворизираат некоја овдешна кладилница бетадриа такви глупости
Или малце им се овие http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=F4B1B2A51191E743ADFE4BF59D287359

Во кои кладилници има најголеми бонуси за зачленување?

Ни вака не сака кај мене.

Пиши во ПП коага ќе можеш

Кажувајте солуција, ме мрзи до кладилница да идам.. :)
Пред некое време ми отвараше со домејни од други земји, сеа ни така нејќит :(

Zarazna rabota , pred dve nedeli staviv 50 evra i gi napraviv 350 za posle sve da izgubam za eden den :) kako brojki mi izgledaa tie 350 malku :) pa vikam so 50 pocnav i da izgubam mi e gajle , no podlaboko koga ke razmislam sega deka sum izgubil 20 000 kako brojka interesna suma e :) :)

Неможам да уплатам тикет за повеќе од 1 евро на bwin :( помош некој ?

Неможам да уплатам тикет за повеќе од 1 евро на bwin :( помош некој ?

Толку беше од Bwin за Македонија. Не може повеќе зачленување, а на постоечките акаунти не може да се уплати повеќе од 1 евро.

Државава ни е у к***ц цццц

Не само за Македонија. На Bwin не можеш повеќе да се зачлениш ниту од Србија, Хрватска, Бугарија...

А и онака Bwin за ништо не ја бидува, нема никаква штета...

на William Hill има доста добра игра да победи некој тим и ГГ, коефициентите се од 3 па нагоре, на пример ги играш Барса и Реал да победат и да бидат ГГ ке имаш 9 коеф, подобро така него да редиш 6-7 фаворити за тој коеф, ако има за 1 на пример 2.2-2.3 за 1 и ГГ има 5-6 коеф

Може со Халк Банка картичка на некоја кладилница од горенаведените да се игра ,кога излегоа новите картички неможеше(пред 1година) ??

Може со Халк Банка картичка на некоја кладилница од горенаведените да се игра ,кога излегоа новите картички неможеше(пред 1година) ??

Не може со халк тие се будали, ја пробуам ми звони телефонот вика господине сте сакале да уплатите на букмејкерски сајт тоа не е дозволено со политиката на банката...али секако можеш преку skrill(moneybookers) и така ти е најдобро.

Не може со халк тие се будали, ја пробуам ми звони телефонот вика господине сте сакале да уплатите на букмејкерски сајт тоа не е дозволено со политиката на банката...али секако можеш преку skrill(moneybookers) и така ти е најдобро.

Да и мене исто ми се деси, а која кладилница има опција преку Moneybookers ама мислам дека неможе треба да кажеш парите дали те се non-gambling или gambling?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom