Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што убаво легнаа вие денеска мераци.

Juventus vs Milan - T1 3+
Marseille vs PSG - 2 & T2 2+
Estoril vs Benfica - 2 & T2 2+

За 200 денари уплата скоро 3.000 денари добивка. Штета не ми е тука лифчето да сликнам. :)

Колку коефициент требаше у копачка за да добиеш ваучер?

Колку коефициент требаше у копачка за да добиеш ваучер?
Порано требаше 29 коефициент, ама не даваат ваучери повеќе, барем така ми кажаа минатата недела, сепак оди до кладилница и прашај.

Не постојат повеќе ваучери, не идете џабе да прашувате :icon_lol:

Мислам дека Спортлајф "даваат ваучери" ако уплатиш со ваучер т.е. виртуелен ваучер ќе ти биде додаден на твојата Спорт Клуб картичка.

ajde bre,bar uste po eden gol na godoy kruz i na cajamarka (tamu i uste dva moze)...Ajde kajgana Magic,ednas i za mene proraboti...

ОМСК - Динамо М 2 1,85 Очајни оглмани имаат ОМСК во Ласила и двајцава младичи под 90% одбранети удари а Динамо е дефанзивна екипа така да поке можат да дадат отколку да примат овде
Астана - Витјаз 5,5+ 1,80 не се пропушта оваа квота на офанзивната Астана само еднаш имаат под оваа граница изиграно и ја гледав чудо беше шо не поминаа и тогаш со Медвешчак

ОМСК - Динамо М 2 1,85 Очајни оглмани имаат ОМСК во Ласила и двајцава младичи под 90% одбранети удари а Динамо е дефанзивна екипа така да поке можат да дадат отколку да примат овде
Астана - Витјаз 5,5+ 1,80 не се пропушта оваа квота на офанзивната Астана само еднаш имаат под оваа граница изиграно и ја гледав чудо беше шо не поминаа и тогаш со Медвешчак

Која ти е посигурна?
Од кај ти се коефициентите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom